2 chocoladeletters in sleeve (A t/m Z)

Basisprijs per stuk € 9,30

Twee chocoladeletters in een sleeve, om je klanten en collega's eens extra te bedanken! Sleeve te bedrukken naar eigen ontwerp.

Maximaal 2 tekens

2 chocoladeletters in sleeve (A t/m Z)

2 chocoladeletters naar keuze in sleeve naar eigen ontwerp als geschenk

Wil je jouw collega’s en klanten eens extra bedanken en is één chocoladeletter niet voldoende? Of bestaat de bedrijfsnaam uit twee letters? Dan is dit product een passend geschenk! Dit geschenk bestaat uit twee chocoladeletters (175 gram), verpakt in een vensterdoos en samen verpakt in één rode sleeve.

De letters zijn verkrijgbaar in de smaak: melk, puur, wit of een combinatie hiervan. Verkrijgbaar in de letters A t/m Z.

De sleeve kan tegen een meerprijs bedrukt worden met een eigen design. Zo laat je het geschenk perfect aansluiten bij de huisstijl van de organisatie.

Ook een variant met cijfers vind je in ons assortiment, evenals een variant met drie chocoladeletters in een sleeve of geschenkdoos.

2 chocoladeletters in sleeve (A t/m Z)

Specificaties

Afmetingen 250 x 155 x 20 mm
Gewicht 415 gram
Inhoud 2 chocoladeletters (175 gram)
Houdbaarheid 12 maanden

Downloads

2 chocoladeletters in sleeve (A t/m Z)

Info bedrukking

Voor het bedrukken van onze producten brengen wij eenmalig instelkosten in rekening. Standaard bedragen deze kosten € 37,50.

Voor wij overgaan tot produceren sturen wij altijd eerst een digitale proefdruk. Wanneer wij deze bij je bestelling nog niet ontvangen hebben nemen wij even contact op. Zo weet je zeker dat jouw bedrukking helemaal in orde is.

2 chocoladeletters in sleeve (A t/m Z)

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
2 chocoladeletters in sleeve (A t/m Z)

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
25 € 9,30
100 € 9,15
250 € 9,05
500 € 8,95
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!