Chocoladeletters zakelijk bestellen bij Sinterklaasgeschenken.nl

Chocoladeletters zakelijk bestellen bij Sinterklaasgeschenken.nl

Heerlijke chocolade in bulk bestellen? Met gepersonaliseerde verpakking? Dat kun je allemaal bij Sinterklaasgeschenken.nl. Bij ons vind je het meest brede assortiment aan chocolade letters. Je kunt ze allemaal in grote en kleine aantallen bestellen en stuk voor stuk laten personaliseren. We vertellen je meer over de bestelmogelijkheden van chocoladeletters!

Het meest complete assortiment van Nederland

Op onze site vind je het meest complete assortiment van Nederland. Er is enorm veel keuze en bovendien kunnen we elke letter stuk voor stuk voor je personaliseren voor een extra persoonlijk cadeautje. We hebben vele verschillende soorten, maten en smaken. De chocoladeletter die bij jou past vind je hier dus altijd.

Chocoladeletters zakelijk bestellen en bezorgen

Bij ons kun je online of telefonisch bestellen, van kleine schoenlettertjes tot de grootste chocoladeletters zoals de XXL letter. Maak een keuze tussen de smaken en stuur de wensen voor je personalisatie in. Nadat je onze digitale proefdruk hebt goedgekeurd gaan we het product voor je maken en bezorgen we het zo snel mogelijk.

Chocoladeletters met eigen logo, tekst of huisstijl

Bij elke chocoladeletter in ons assortiment is er mogelijkheid om de verpakking of de letter zelf te bewerken. Hierdoor kun je jouw sinterklaas geschenkjes dus nog persoonlijker maken. Je kunt bijvoorbeeld de verpakking zelf ontwerpen in de kleuren van jouw bedrijf met het logo erop. De mogelijkheden zijn eindeloos!

UTZ-certificering

De chocoladeletters die je bij ons kunt kopen zijn allemaal "UTZ certified". Dit is een keurmerk voor eerlijke handel. Dit keurmerk wordt voor verschillende producten ingezet waaronder cacao. Dat onze chocoladeletters "UTZ certified" zijn betekent dus dat de cacao afkomstig is van boeren die rekening houden met mens en milieu.