• Unieke Sinterklaasgeschenken
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Spaarpot van Sint

Basisprijs per stuk € 9,45

Met deze pot heb je gegarandeerd goud in handen! Dus vergeet de gouden pot aan het eind van de regenboog maar. Dit spaarpotje is veel leuker om weg te geven aan jouw personeel of relaties.

Spaarpot van Sint

Munten

Er is weer hard gewerkt dit jaar en dan weet Sint het wel, dat moet beloond worden. Wat wordt het dit jaar? Een standaard chocoladeletter, een bekende taai taai pop of de traditionele kruidnoten? Allemaal erg lekker, maar waarom zou je dit jaar niet iets helemaal anders geven. Bijvoorbeeld een pot met (chocolade) munten!

Pot met geld

Na het opeten van de muntjes, kun je de glazen pot bewaren en andere dingen in stoppen. Het leukste is natuurlijk om hem weer te vullen met snoep, zodat iedereen er nog lekker van kan genieten. Of doe er echt muntgeld in, zodat je lekker kan sparen voor kerstperiode

Personalisatie

Voeg een persoonlijke tag toe aan deze spaarpot. Zo weet de ontvanger van wie dit extra centje afkomstig is. Schrijf een gedicht of maak een leuk ontwerp voor de tag. Onder het kopje ‘specificaties’ kun je de werktekening vinden en downloaden. Kun je wel wat hulp gebruiken bij het maken van een tof ontwerp? Dat kan, daar helpen wij je graag bij! Geef je wensen aan ons door en upload je logo, zodat we meteen voor jou aan de slag kunnen.

Spaarpot van Sint

Specificaties

Inhoud Chocolade munten 300 gr

Downloads

Spaarpot van Sint

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van de tag worden eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Spaarpot van Sint

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Spaarpot van Sint

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
25 € 9,45
100 € 9,35
250 € 9,20
500 € 9,10
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!