• Unieke Sinterklaasgeschenken
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Speculaas Fudge XL

Basisprijs per stuk € 6,99

De Speculaas Fudge is uitgeroepen tot de allerlekkerste sinterklaaslekkernij van 2021, althans volgens de vakjury van Geluk.com. Deel dit geschenk uit en je geeft echt een heerlijke versnapering weg.

Speculaas Fudge XL

De allerlekkerste Fudge

De verrukkelijke fudge heeft namelijk een speculaas smaak. Heerlijk zacht. Het zakje met speculaas fudge vind je samen met een zakje Bolletje Kruidnoten terug in een rood Sinterklaastasje. Dit tasje heeft een originele sinterklaasopdruk. Het sinttasje maakt dit geschenk echt leuk om te ontvangen. Geen standaard bruine doos, maar een tas die je nog vaker kan gebruiken. Bovendien geeft het een echte sinterklaassfeer mee. Om het geschenk helemaal af te maken kan je een zakje sintschuimpjes toevoegen, die in onze Geluksfabriek in het sinterklaastasje wordt gestopt.

Inhoud:

  • Speculaas Fudge 300 gram
  • Bolletje kruidnoten 50 gram
  • Zakje sintschuimpjes 50 gram (optioneel)

Maak het persoonlijk

Hoe leuk is het als je een geschenk ontvangt met een persoonlijke boodschap. Met de tag die aan het tasje toe kan voegen zit je dus helemaal gebakken. Bedank je medewerkers voor hun inzet van het afgelopen jaar of wens je klanten een fijne Sinterklaas. De keuze is aan jou. Uiteraard kun je je logo terug laten komen en zo het geschenk inzetten als marketingtool. Maak de tag op met de werktekening die je vindt onder het kopje ‘specificaties’. Laat je creatieve brein je even in de steek? Geen probleem. Onze grafische afdeling helpt je graag om een origineel sinterklaasontwerp te maken n.a.v. jouw wensen!

Speculaas Fudge XL

Specificaties

Afmetingen 145x65x245 mm (LxBxH)
Inhoud Speculaas Fudge 300 gr, Bolletje kruidnoten 50 gr, Zakje Sintschuimpjes 50 gr (optioneel).

Downloads

Speculaas Fudge XL

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van de zaktag wordt eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht. Wij sturen altijd eerst een digitale proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de digitale proefdruk hebben ontvangen.

Speculaas Fudge XL

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Speculaas Fudge XL

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
25 € 6,99
100 € 6,95
250 € 6,85
500 € 6,70
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!