• Unieke Sinterklaasgeschenken
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Amerigo’s hoefijzer in rode geschenkdoos

Basisprijs per stuk € 5,25

Amerigo's of Rudolf's gelukshoefijzer, ditmaal in een chocolade uitvoering! Een portie geluk bezorgd op de deurmat.

Amerigo’s hoefijzer in rode geschenkdoos

De Smaak van Geluk

Het hoefijzer van Sint’s trouwe vriend Amerigo of misschien wel van Rudolf’s, de steun en toeverlaat van de kerstman? De keuze is aan jou.

Een gelukshoefijzer gemaakt van heerlijke Belgische kwaliteitschocolade, verpakt in een een gouden folie en gepresenteerd op een bedje van stro.

De hoefijzer verpakken wij in een rood geschenkdoosje, dat perfect door de brievenbus past. Een portie geluk bezorgd op de deurmat bij klant en collega!

Persoonlijk kaartje

Een unieke boodschap toevoegen aan het chocolade hoefijzer? Dat kan. Naar wens voegen wij een kaart in het doosje toe, die jij volledig naar wens kunt vormgeven. De kaart wordt enkelzijdig, full colour bedrukt. Genoeg ruimte voor bijvoorbeeld een persoonlijke boodschap of sinterklaasgedicht.

Download de werktekening en gebruik deze om jouw eigen ontwerp kaart in op te maken. Hulp nodig? Wij helpen je graag. Geef je wensen en ideeën aan ons door, dan maken wij voor jou een passend ontwerp kaart.

Let op: de ingrediëntenlijst van het hoefijzer wordt niet standaard toegevoegd. Wil je deze opnemen in je kaart ontwerp of los toevoegen? Laat het ons weten.

Vanaf c.a. 1.000 stuks is het mogelijk om de doosjes te bedrukken met een eigen design (all-over in full colour).  Een geschenkdoosje dat perfect aansluit bij de huisstijl van de organisatie, campagne of actie. Houdt hierbij wel rekening met een productie- en levertijd van ca. 3-4 weken. Vraag voor een doosje op maat een offerte aan.

Gelukshoefijzer per post

Klantrelaties en collega’s verrassen met Amerigo’s chocolade hoefijzer bezorgd op de deurmat? Wij regelen de complete verzending naar één of meerdere adressen. Stuur ons een adressenbestand, dan regelen wij de rest.

Vraag ter beoordeling een sample aan via verkoop@fortunefactory.nl.

 

Let op: Wij maken ieder jaar gebruik van een nieuw ontwerp verzenddoosje, vraag voordat je een bestelling plaatst naar het ontwerp hiervan.

Amerigo’s hoefijzer in rode geschenkdoos

Specificaties

Afmetingen 174 x 172 x 24.5 mm
Gewicht 200 gram
Inhoud hoefijzer (100 gram)
Houdbaarheid 12 maanden

Downloads

Amerigo’s hoefijzer in rode geschenkdoos

Info bedrukking

Voor het bedrukken van onze producten brengen wij eenmalig instelkosten in rekening. Standaard bedragen deze kosten € 37,50.

Voor wij overgaan tot produceren sturen wij altijd eerst een digitale proefdruk. Wanneer wij deze bij je bestelling nog niet ontvangen hebben nemen wij even contact op. Zo weet je zeker dat jouw bedrukking helemaal in orde is.

Amerigo’s hoefijzer in rode geschenkdoos

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Amerigo’s hoefijzer in rode geschenkdoos

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
60 € 5,25
120 € 4,95
240 € 4,75
510 € 4,45
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!