Wanneer je jouw sinterklaasgeschenken koopt via sinterklaasgeschenken.nl kun je kiezen uit meerdere betaalmethodes. Je kunt je bestelling online plaatsen en ook direct online betalen, een online betaling wordt standaard afgehandeld via Multisafepay. Je kunt er ook voor kiezen om op factuur te betalen. Hieronder vind je een korte beschrijving van de betaalmethodes die wij aanbieden.


Betaalmethodes


Op factuur
Voor bestaande klanten - in bezit van een debiteurennummer - is het mogelijk om de factuur op rekening te voldoen. De betalingstermijn is 14 dagen na ontvangst van de zending/factuur. Op verzoek is het mogelijk een afwijkende betalingstermijn te hanteren. Betalen voor levering Betalingen dienen voor levering van de bestelling te zijn voldaan. In overleg kan hiervan worden afgeweken,  neem hiervoor contact op met één van onze medewerkers.
Mastercard / VISA
Wanneer je beschikt over een Mastercard of VISA creditcard kun je deze gebruiken om je bestelling te betalen.
Paypal
Ook een betaling via het online betaalplatform Paypal behoort tot de mogelijkheden wanneer je een bestelling plaats bij sinterklaasgeschenken.nl.

Bevestiging


Wanneer je een bestelling plaatst via onze website ontvang je direct een automatische bevestiging van je bestelling. Alle bestellingen worden gecontroleerd door onze medewerkers. Zij sturen altijd nog een persoonlijke e-mail met jouw orderbevestiging. Zo weet je zeker dat jouw bestelling altijd goed wordt afgehandeld.