Filter

 • Unieke Sinterklaasgeschenken
 • Persoonlijk advies
 • Snelle levering

Vegan Chocoladeletters

De lekkerste vegan chocoladeletters direct bestellen in verschillende smaken, groottes en hoeveelheden. In ons brede assortiment vegan chocoladeletters zit altijd wel een heerlijke letter voor jou bij. Deze vegan chocoladeletters zijn gemaakt zonder enig dierlijk product, maar hierdoor zeker niet minder lekker.
 • 3 producten

 • Chocoladeletter A-Z, 200 gram

  Chocoladeletter A-Z, 200 gram

  Vanaf € 5,95 € 7,20 incl. BTW
  Minimale afname: 50
 • Vegan Puur chocoladeletter S - 200 gram

  Vegan Puur chocoladeletter S - 200 gram

  Vanaf € 7,30 € 8,83 incl. BTW
  Minimale afname: 50
 • Sintboek

  Sintboek

  Vanaf € 11,80 € 14,28 incl. BTW
  Minimale afname: 25

Vegan chocoladeletters bestellen

Wie houdt er nou niet van chocolade? Iedereen is er eigenlijk dol op. Ook voor mensen die plantaardig eten is er tegenwoordig verrukkelijke chocolade op de markt. Om je hierin genoeg keuze te bieden hebben we ons assortiment eens goed gemoderniseerd en uitgebreid met vegan chocoladeletters. Deze chocoladeletters zijn minstens net zo lekker en kun je direct bestellen vanuit onze webshop in kleine, maar ook grote aantallen.

Letters in alle soorten en maten

Het meest brede assortiment chocoladeletters van de Benelux bestel je op sinterklaasgeschenken.nl. Hier heb je keuzes uit alle soorten, maten en smaken die je maar kunt bedenken. Op deze pagina vind je al onze vegan chocoladeletters. Maar kijk gerust verder!

We bieden chocoladeletters aan van 40 gram tot grote XXL letters. Of kies voor een van onze exotische smaken; denk aan cookie fudge, Nutella of karamel zeezout. Daarnaast heb je keuze uit normale chocoladeletters of onze luxe chocoladeletters.

Persoonlijke letters

Ook vegan chocoladeletters zijn perfect om weg te geven met Sinterklaas. Maak deze letters extra speciaal door aan de letters een eigen draai te geven. Je kunt een geheel eigen sleeve toevoegen aan de letters of laat een mooie eigen sticker terug komen op de verpakking van de chocoladeletter. Het ontwerp voor jouw product kun je altijd zelf maken, of door onze grafische afdeling laten ontwerpen. Zo geef jij een heerlijk product weg, met eigen logo, boodschap en huisstijl!