Filter

 • Unieke Sinterklaasgeschenken
 • Persoonlijk advies
 • Snelle levering

Speculaaspoppen

Heerlijke roomboter speculaaspoppen, gedecoreerd met halve amandelen en verpakt in een mooie geschenkdoos. Leuk om deze grote speculaaspoppen weg te geven aan klanten of collega’s. Bestel je speculaaspoppen gemakkelijk online. Eventueel gepersonaliseerd met een sticker op de verpakking.

Al onze speculaaspoppen worden op bestelling vers gebakken!

 • 6 producten

 • Roomboter Speculaaspop 250 gram

  Roomboter Speculaaspop 250 gram

  Vanaf € 9,99 € 12,09 incl. BTW
  Minimale afname: 50
 • Roomboter Speculaaspop 500 gram

  Roomboter Speculaaspop 500 gram

  Vanaf € 12,99 € 15,72 incl. BTW
  Minimale afname: 50
 • Gevulde speculaasstaaf

  Gevulde speculaasstaaf

  Vanaf € 6,45 € 7,80 incl. BTW
  Minimale afname: 50
 • Sint’s speculaas in blik

  Sint’s speculaas in blik

  Vanaf € 13,85 € 16,76 incl. BTW
  Minimale afname: 12
 • Speculaaspop 250 gram

  Speculaaspop 250 gram

  Vanaf € 3,50 € 4,24 incl. BTW
  Minimale afname: 25
 • Cadeau van Sint

  Cadeau van Sint

  Vanaf € 5,25 € 6,35 incl. BTW
  Minimale afname: 25

Speculaaspoppen bestellen

Voor speculaaspoppen kopen ben je bij ons op het juiste adres. Onze speculaaspoppen zijn online te bestellen om weg te geven aan bijvoorbeeld zakelijke relaties of collega’s. We hebben verschillende producten met speculaas in ons assortiment. Naast speculaaspoppen hebben we ook nog taai taai poppen voor de liefhebber. Al onze speculaaspoppen zijn online te bestellen. Je kan ook telefonisch contact met ons opnemen voor vragen of om een bestelling te plaatsen. Een andere lekkernij die vaak bij sinterklaas gegeten wordt, zijn chocoladeletters. Deze hebben wij ook volop in ons assortiment.

Speculaaspop sinterklaas

Het geven van een geschenk wordt erg gewaardeerd door werknemers of klanten. Verras iemand met een speculaaspop, speculaasstaaf of kleine speculaasjes in blik. Een speculaaspop sinterklaas is erg lekker om weg te geven op een speciale dag of gelegenheid en ook nog eens erg leuk. Maak het geschenk nog leuker door een sticker of bedrukking toe te voegen aan het product. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op.

Onze speculaasproducten

Onze speculaaspoppen zijn smakelijk gemaakt van echte roomboter! Deze speculaaspoppen zijn belegd met halve amandelen, om het nog lekkerder te maken. De poppen van speculaas zijn te verkrijgen in verschillende formaten. Zo zijn er zowel grote- als kleine speculaaspoppen. Een echt grote smakelijke lekkernij dus! Deze grote speculaaspoppen komen in een luxe geschenkdoos waaraan een eigen sticker aan toegevoegd kan worden. Maak het geschenk dus nog persoonlijker!

De overige producten met speculaas zijn ook te bedrukken met eigen ontwerp of sticker. Bij onze speculaas in blik is zelfs het gehele deksel full colour te bedrukken. Kies er dus voor om je eigen ontwerp te plaatsen of laat onze grafische afdeling aan de slag gaan om een ontwerp naar jouw wensen te maken.

Minimale afname

De minimale afname van speculaaspoppen ligt redelijk laag! Dat maakt het ook mogelijk voor kleinere bedrijven om een geschenk als deze weg te geven. Het is echter ook mogelijk om in grotere hoeveelheden speculaas producten te bestellen, mogelijk is er dan ook sprake van kwantumkortingen, zodat je nog voordeliger uit gaat komen. De levertijd van onze speculaas producten is ca. 10 werkdagen.