Filter

 • Unieke Sinterklaasgeschenken
 • Persoonlijk advies
 • Snelle levering

Pepernoten

Naast Kruidnoten, kan je ook de heerlijke pepernoten bestellen op Banketletters.nl. Pepernoten kopen kan je doen in bulk, maar ook in kleinere Sinterklaasgeschenken met personalisatie.

 • 2 producten

 • Pepernoten in puntzak

  Pepernoten in puntzak

  Vanaf € 4,49
  Minimale afname: 50
 • Pepernoten zak 4 Kg

  Pepernoten zak 4 Kg

  Vanaf € 16,50

Pepernoten kopen

Pepernoten kan je gemakkelijk online bestellen bij Banketletters.nl. We hebben onze pepernoten, maar ook ander strooigoed, chocoladeletters en banketletters. Deze geschenken zijn allemaal op leuke manieren verpakt waardoor ze goed zijn in te zetten als relatiegeschenken voor Sinterklaas. Verras klanten, collega’s, zakelijke relaties met een leuk gepersonaliseerd Sinterklaasgeschenk met pepernoten.

De pepernoot

De pepernoot wordt maar al te vaak verward met de kruidnoot. Een pepernoot is de minder populaire tegenhanger van de kruidnoot. De kruidnoot is hard en gekruid met speculaaskruiden, maar de pepernoot heeft juist een zachtere structuur, net zoals taai taai, en heeft een lichte honing en anijs smaak.

Relatiegeschenken met persoonlijke tint

Al onze relatiegeschenken voor Sinterklaas zijn aan te passen. Zo kan je het geschenk laten aansluiten bij jouw bedrijf of organisatie qua stijl, met kleur, logo en een eigen ontwerp. Hiermee geef je meer dan een lekker geschenk weg, jouw bedrijfs- of organisatienaam wordt in het hoofd van de ontvanger namelijk gekoppeld aan dit positieve gevoel van het ontvangen van een leuk geschenk. Zo versterk je jouw brand op een mooie manier!