Filter

 • Unieke Sinterklaasgeschenken
 • Persoonlijk advies
 • Snelle levering

Taai Taai

Taai taai: een lekkernij typisch voor de Sinterklaasperiode. De taai taai poppen zijn er in verschillende soorten. Wij hebben hiervoor ook diverse postgeschikte verpakkingen gemaakt om te versturen als Sinterklaasgeschenk naar collega's en klanten. Geef je personeel en relaties taai taai poppen voor sinterklaas.

 • 2 producten

 • Hou je taai!

  Hou je taai!

  Vanaf € 6,25 € 7,56 incl. BTW
  Minimale afname: 25
 • Voordeel Sinterklaaspakket

  Voordeel Sinterklaaspakket

  Vanaf € 13,99 € 16,93 incl. BTW
  Minimale afname: 20

Taai taai poppen bestellen

Lekkernijen die je niet mag vergeten rondom Sinterklaas, zijn toch wel die heerlijke taai taai poppen of speculaaspoppen. Gezien wij onze taai taai poppen op aanvraag maken, zullen deze heerlijk vers gebakken zijn. Deze lekkernij zal per stuk verpakt worden in een flowpack, welke uiteraard te personaliseren is, dit door middel van het toevoegen van een persoonlijke sticker. Taai taai poppen bestellen is al mogelijk vanaf 50 stuks, wat het toegankelijk maakt voor veel bedrijven en organisaties.Verras dus personeel en relaties met deze sintlekkernij. Ga je toch liever voor ander strooigoed? Je kan bij ons ook pepernoten en kruidnoten kopen.

Maak je sinterklaasgeschenk persoonlijk

Een sinterklaasgeschenk speciaal maken kan gerealiseerd worden door het persoonlijk te maken. De mogelijkheid om het geschenk te personaliseren geeft je als bedrijf de ruimte om nog een boodschap, spreuk of bijvoorbeeld het logo van het bedrijf nog toe te voegen. Zo kan je bij onze taai taai poppen een sticker toevoegen aan de flowpack waarin de taai taai zit. Het ontwerp van de sticker is naar wens te maken. Deze kan je vervolgens bij ons aanleveren, waar wij ervoor gaan zorgen dat het op de flowpack geplakt wordt. Ieder jaar maken wij ook standaard ontwerpen voor Sinterklaas, welke ook naar wens te gebruiken kunnen worden voor de sticker, inclusief het logo van je bedrijf of organisatie. 

Onze taai taai poppen

De taai taai poppen in ons assortiment worden per order vers gebakken, zo kunnen wij de lekkere smaak van de poppen waarborgen. Ze worden per stuk verpakt in een flowpack om vervolgens gemakkelijk uit te delen is bij vrienden, werknemers of andere relaties. Onze taai taai poppen zijn beschikbaar met kandij en zonder, afhankelijk waar de voorkeur ligt.