Filter

 • Unieke Sinterklaasgeschenken
 • Persoonlijk advies
 • Snelle levering

Sinterklaaspakketten brievenbus

Wil je een leuke postmailing versturen rond de sinterklaasperiode? In deze categorie vind je brievenbus sinterklaaspakketten om te versturen naar klanten en collega’s. Een verassing op de deurmat voor jouw personeel en klanten! Uiteraard zijn al onze sinterklaasgeschenken te personaliseren met het bedrijfslogo en/of eigen sinterklaasboodschap. Onze creatieve afdeling helpt je hier graag bij. Bij een sinterklaaspakket brievenbus verzorgen wij het hele verzendtraject van jouw brievenbuspakket voor Sinterklaas. Stuur ons een adressenbestand en wij zorgen dat jouw sinterklaas brievenbus cadeau door onze hulppieten op de afgesproken dag bij jouw klanten en collega’s op de mat vallen.

 • 10 producten

 • Sinterklaas per post

  Sinterklaas per post

  Vanaf € 4,55 € 5,51 incl. BTW
  Minimale afname: 25
 • Sinterklaaslekkernijen in verzenddoosje - Groot

  Sinterklaaslekkernijen in verzenddoosje - Groot

  Vanaf € 5,45 € 6,59 incl. BTW
  Minimale afname: 25
 • Bakpak kruidnoten

  Bakpak kruidnoten

  Vanaf € 3,15 € 3,81 incl. BTW
  Minimale afname: 50
 • Sinterklaas verzenddoosje vol lekkernijen

  Sinterklaas verzenddoosje vol lekkernijen

  Vanaf € 3,35 € 4,05 incl. BTW
  Minimale afname: 25
 • Klein maar fijn

  Klein maar fijn

  Vanaf € 1,55 € 1,88 incl. BTW
  Minimale afname: 25
 • Twee sinterklaasrepen

  Twee sinterklaasrepen

  Vanaf € 11,75 € 14,22 incl. BTW
  Minimale afname: 25
 • Jute zak met Sintreep

  Jute zak met Sintreep

  Vanaf € 5,65 € 6,84 incl. BTW
  Minimale afname: 20
 • Een trio van chocolade

  Een trio van chocolade

  Vanaf € 16,45 € 19,90 incl. BTW
  Minimale afname: 25
 • Geluk van Sinterklaas

  Geluk van Sinterklaas

  Vanaf € 16,95 € 20,51 incl. BTW
  Minimale afname: 100
 • Letter van chocoladekruidnoten

  Letter van chocoladekruidnoten

  Vanaf € 4,95 € 5,99 incl. BTW
  Minimale afname: 50

Brievenbus sinterklaaspakket voor personeel en klanten

Tijdens Sinterklaas deel je uit! Het sinterklaasfeest is daarom een goed moment om jouw klanten, relaties maar zeker ook personeel blij te maken met een tof sinterklaasgeschenk. Met een brievenbus sinterklaaspakket maken we het voor jou zo makkelijk mogelijk om een geschenk uit te delen. Wij nemen namelijk alle zorg uit handen.

In plaats van dat de sinterklaas cadeaus eerst naar het kantoor worden gestuurd en je het vervolgens uit moet delen aan alle collega’s, zijn deze brievenbuspakketten een makkelijkere oplossing. Kies een leuk sinterklaaspakket en wij zorgen ervoor dat het op het juiste moment bij de ontvanger door de brievenbus floept. Dit kan door middel van het aanleveren van een adressenbestand. In dit bestand moeten alle namen en adressen van de ontvangers staan, zodat wij ze per stuk kunnen verzenden. Deze sinterklaaspakketten zijn zo gemaakt dat ze precies door de brievenbus passen.

Sinterklaaspakket per post

Onze geschenkbedenkers zijn ook dit jaar keihard bezig geweest om de leukste sinterklaaspakketten te ontwikkelen. De brievenbus sinterklaaspakketten die je hierboven vindt bevatten een breed scala aan nieuwe producten.

Werkt jouw personeel voornamelijk thuis? Of zitten ze voornamelijk bij klanten door heel het land? Met een sinterklaas brievenbus cadeau maakt dit helemaal niet uit. Zo zorg je ervoor dat iedereen op dezelfde dag zijn/haar geschenk ontvangt. Vragen over een sinterklaaspakket brievenbus? Onze hulppieten staan klaar om je te helpen. Neem ook eens een kijkje bij onze andere sinterklaasgeschenken, zoals het assortiment strooigoed.

Brievenbuspakketje sinterklaas via adressenbestand

Wij nemen al je zorgen voor de verzending uit handen. Hoe wij dit doen? We vragen je een adressenbestand aan te leveren. Elk brievenbuspakketje sinterklaas krijgt dan zijn eigen bezorgadres. De pakketjes gaan in de zak van piet (PostNL of een van onze andere bezorgdiensten) en worden op tijd op het adres bezorgd. Zo hoef jij je dus nergens zorgen om te maken. Het enige wat je zelf moet doen is kiezen uit een van onze originele brievenbuspakketjes voor Sinterklaas.

Gepersonaliseerd brievenbus sinterklaaspakket

Al onze sinterklaaspakketten voor de brievenbus hebben verschillende personalisatiemogelijkheden. Zo kan je altijd jouw logo en huisstijl toevoegen aan het product. Maar ook een leuke boodschap. Dit kan met deze brievenbus sinterklaaspakketten, maar ook met andere geschenken als banketletters. Dit laat jouw geschenk (en de gedachte erachter) nog sterker overkomen. De ontvanger zal ongetwijfeld verbaasd en blij zijn als de postbode langskomt!

Sinterklaaspakketje per post advies op maat

Vragen over de mogelijkheden? Onze hulppieten staan altijd voor je klaar, ze vertellen je graag wat alle mogelijkheden met betrekking tot de brievenbuspakketjes voor Sinterklaas zijn. We hebben altijd een passend advies met betrekking tot bezorging, onze producten, levertijd, etc.

Heb je specifieke wensen die niet op de productpagina staan vermeld? Ook dat is vaak geen enkel probleem. We kunnen, in overleg, buiten ons bestaande assortiment te werk gaan. Zo kunnen we een totaal origineel sinterklaas brievenbuspakketje voor je samenstellen.