Gezien de enorme sinterklaasdrukte, kunnen wij geen bestellingen voor sinterklaas meer aannemen.
  • Unieke Sinterklaasgeschenken
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Banketletter A

Basisprijs per stuk € 14,49 € 17,53 incl. BTW

Smakelijke roomboter amandelletter. Gemaakt met de beste ingrediënten! In lettervorm A.

Wegens grote drukte kunnen we de levertijd niet vaststellen voor dit product. Vraag offerte aan voor mogelijkheden en actuele tijden.

Banketletter A

Verras vriend & relaties met de Banketletter A

Deze heerlijke banketletter in de lettervorm A,  is gebakken met echte roomboter en gevuld met zuiver amandelspijs. Een banketletter van topkwaliteit, gebakken door onze eigen banketbakkers. Wij verkopen onze banketletter niet uit voorraad. Nee, elke order voor onze roomboter banketletter wordt op bestelling gebakken.

Naast een banketletter in een eigen vorm, zoals je nu kiest voor de A-vorm, wordt ook de doos op verschillende manieren gepersonaliseerd. Je hebt de keus uit een standaard geschenkdoos met eventueel een eigen logo en tekst (bijvoorbeeld een kort gedicht) op een ronde sticker, of een witte doos met een zelf ontworpen sticker.

In verband met breekbaarheid sturen wij de banketletters vanaf 50 stuks met een speciaal transport voor slechts € 32,50.

Wegens de kwetsbaarheid van een banketletter is kans op breuk tijdens verzending groot. Wij kunnen hier geen aansprakelijkheid voor accepteren.

Banketletter A

Specificaties

Gewicht 500 gram
Inhoud Banketletter A
Houdbaarheid ca. 14 dagen

Downloads

Banketletter A

Info bedrukking

Voor het bedrukken van onze Banketletters brengen wij eenmalig instelkosten in rekening. Standaard bedragen deze kosten € 37,50.

Voor wij overgaan tot produceren sturen wij altijd eerst een digitale proefdruk. Wanneer wij deze bij je bestelling nog niet ontvangen hebben nemen wij even contact op. Zo weet je zeker dat jouw bedrukking helemaal in orde is.

Downloads

Banketletter A

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Banketletter A

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?