• Unieke Sinterklaasgeschenken
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Banketletter D

Basisprijs per stuk € 14,49 € 17,53 incl. BTW

Vers gebakken banketbakker met echte amandelspijs. In de lettervom D. Te personaliseren met een logo sticker op de doos.

Wegens grote drukte kunnen we de levertijd niet vaststellen voor dit product. Vraag offerte aan voor mogelijkheden en actuele tijden.

Banketletter D

Roomboterletter in een letter naar keuze

Deze heerlijke banketletter is gebakken met echte roomboter en gevuld met zuiver amandelspijs. Een banketletter van topkwaliteit, die op bestelling wordt gebakken door onze eigen banketbakkers!

Naast een banketletter in een eigen vorm, zoals de letter D-vorm, kan ook de geschenkdoos op verschillende manieren worden gepersonaliseerd. Je hebt de keus uit een standaard doos met een eigen logo en/of tekst op een ronde sticker, of een volledig witte doos met een sticker naar eigen ontwerp.

Ga zelf aan de slag met het ontwerp of laat ons creatieve team je helpen.

In verband met breekbaarheid sturen wij de banketletters vanaf 50 stuks met een speciaal transport voor slechts € 32,50.

Wegens de kwetsbaarheid van een banketletter is kans op breuk tijdens verzending groot. Wij kunnen hier geen aansprakelijkheid voor accepteren.

Banketletter D

Specificaties

Gewicht 500 gram
Inhoud Banketletter D
Houdbaarheid ca. 14 dagen

Downloads

Banketletter D

Info bedrukking

Voor het bedrukken van onze Banketletters brengen wij eenmalig instelkosten in rekening. Standaard bedragen deze kosten € 37,50.

Voor wij overgaan tot produceren sturen wij altijd eerst een digitale proefdruk. Wanneer wij deze bij je bestelling nog niet ontvangen hebben nemen wij even contact op. Zo weet je zeker dat jouw bedrukking helemaal in orde is.

Downloads

Banketletter D

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Banketletter D

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?