• Unieke Sinterklaasgeschenken
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Banketletter J

Basisprijs per stuk € 14,49 € 17,53 incl. BTW

Heerlijke banketletter, gebakken met roomboter en zuiver amandelspijs. Kies je eigen lettervorm.

Wegens grote drukte kunnen we de levertijd niet vaststellen voor dit product. Vraag offerte aan voor mogelijkheden en actuele tijden.

Banketletter J

Ambachtelijke banketletter in een doos

Een vers gebakken banketletter, met echte roomboter en gevuld met zuiver amandelspijs. Een banketletter van topkwaliteit, zoals je van ons kunt verwachten. Onze amandelletters worden op bestelling vers gebakken door onze eigen banketletterbakkers!

Naar wens is de geschenkdoos voor de banketletter te personaliseren door middel van een sticker. Je hebt de keuze uit een standaard doos met een sticker met logo en/of korte tekst. Of kies voor een witte doos met een sticker, naar eigen ontwerp.

Download de werktekening en ga zelf aan de slag of vraag ons om hulp. Geef je wensen aan ons door, dan maken wij voor jou een passend ontwerp.

In verband met breekbaarheid sturen wij de banketletters vanaf 50 stuks met een speciaal transport voor slechts € 32,50.

Wegens de kwetsbaarheid van een banketletter is kans op breuk tijdens verzending groot. Wij kunnen hier geen aansprakelijkheid voor accepteren.

Banketletter J

Specificaties

Gewicht 500 gram
Inhoud Banketletter J
Houdbaarheid ca. 14 dagen

Downloads

Banketletter J

Info bedrukking

Voor het bedrukken van onze Banketletters brengen wij eenmalig instelkosten in rekening. Standaard bedragen deze kosten € 37,50.

Voor wij overgaan tot produceren sturen wij altijd eerst een digitale proefdruk. Wanneer wij deze bij je bestelling nog niet ontvangen hebben nemen wij even contact op. Zo weet je zeker dat jouw bedrukking helemaal in orde is.

Downloads

Banketletter J

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Banketletter J

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?