• Unieke Sinterklaasgeschenken
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Banketletter K

Basisprijs per stuk € 14,49 € 17,53 incl. BTW

Vers gebakken amandelletter met, zoals de naam al zegt, zuiver amandelspijs. In de lettervom K.

Wegens grote drukte kunnen we de levertijd niet vaststellen voor dit product. Vraag offerte aan voor mogelijkheden en actuele tijden.

Banketletter K

Vormletter K van 500 gram

Deze heerlijke amadelletters is gebakken met echte roomboter en, zoals de naam al zegt, gevuld met zuiver amandelspijs. Een banketletter van topkwaliteit, zoals je van ons kunt verwachten. Een letter die dan ook niet uit voorraad leverbaar is, maar per order vers wordt gebakken door onze banketbakkers.

De amandelletter wordt verpakt in een mooie geschenkdoos. Naar wens personaliseren wij deze met een sticker, naar eigen ontwerp of met enkel een logo of korte tekst.

Of kies voor een witte doos met een sticker naar eigen ontwerp. Beide stickers worden full colour bedrukt.

In verband met breekbaarheid sturen wij de banketletters vanaf 50 stuks met een speciaal transport voor slechts € 32,50.

Wegens de kwetsbaarheid van een banketletter is kans op breuk tijdens verzending groot. Wij kunnen hier geen aansprakelijkheid voor accepteren.

Banketletter K

Specificaties

Gewicht 500 gram
Inhoud Banketletter K
Houdbaarheid ca. 14 dagen

Downloads

Banketletter K

Info bedrukking

Voor het bedrukken van onze Banketletters brengen wij eenmalig instelkosten in rekening. Standaard bedragen deze kosten € 37,50.

Voor wij overgaan tot produceren sturen wij altijd eerst een digitale proefdruk. Wanneer wij deze bij je bestelling nog niet ontvangen hebben nemen wij even contact op. Zo weet je zeker dat jouw bedrukking helemaal in orde is.

Downloads

Banketletter K

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Banketletter K

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?