• Unieke Sinterklaasgeschenken
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Banketletter O

Basisprijs per stuk € 14,49

Een heerlijke banketletter, door onze banketbakkers vers gebakken met echte roomboter en gevuld met zuiver amandelspijs.

Banketletter O

Amandelletter in een letter naar keuze

Een heerlijke banketletter, door onze banketbakkers vers gebakken met echte roomboter en gevuld met zuiver amandelspijs. Een banketletter van topkwaliteit, dat proef je! Wij verkopen onze banketletter ook niet uit voorraad. Nee, deze worden op bestelling gebakken.

Naast dat je een banketletter in een eigen vorm kunt kiezen, zoals je nu kiest voor de letter O, wordt ook de geschenkdoos op verschillende manieren gepersonaliseerd. Je hebt de keus uit een standaard doos, met naar keuze een sticker met logo en/of korte tekst, of een witte doos met een zelf ontworpen sticker.

In verband met breekbaarheid sturen wij de banketletters vanaf 50 stuks met een speciaal transport voor slechts € 32,50.

Wegens de kwetsbaarheid van een banketletter is kans op breuk tijdens verzending groot. Wij kunnen hier geen aansprakelijkheid voor accepteren.

Banketletter O

Specificaties

Gewicht 500 gram
Inhoud Banketletter O
Houdbaarheid ca. 14 dagen

Downloads

Banketletter O

Info bedrukking

Voor het bedrukken van onze Banketletters brengen wij eenmalig instelkosten in rekening. Standaard bedragen deze kosten € 37,50.

Voor wij overgaan tot produceren sturen wij altijd eerst een digitale proefdruk. Wanneer wij deze bij je bestelling nog niet ontvangen hebben nemen wij even contact op. Zo weet je zeker dat jouw bedrukking helemaal in orde is.

Downloads

Banketletter O

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Banketletter O

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?