• Unieke Sinterklaasgeschenken
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Banketletter R

Basisprijs per stuk € 14,49

Vers gebakken amandelletter in de lettervorm R. Gebakken met echte roomboter en gevuld met zuiver amandelspijs.

Banketletter R

Vers gebakken banketletter R

Een heerlijke banketletter, gebakken met echte roomboter en gevuld met zuiver amandelspijs. Een banketletter van topkwaliteit! Wij verkopen onze banketletter daarom ook niet uit voorraad.  Elke roomboter banketletter wordt op bestelling gebakken door onze eigen banketletterbakkers!

Naast dat je een banketletter in een eigen vorm kunt kiezen, zoals je nu de R-vorm kiest, kan ook de doos op verschillende manieren worden gepersonaliseerd. Je kunt kiezen voor de standaard doos met een sticker met eigen logo en tekst (bijvoorbeeld een kort gedicht), of een witte doos met een zelf ontworpen sticker.

In verband met breekbaarheid sturen wij de banketletters vanaf 50 stuks met een speciaal transport voor slechts € 32,50.

Wegens de kwetsbaarheid van een banketletter is kans op breuk tijdens verzending groot. Wij kunnen hier geen aansprakelijkheid voor accepteren.

Banketletter R

Specificaties

Gewicht 500 gram
Inhoud Banketletter R
Houdbaarheid ca. 14 dagen

Downloads

Banketletter R

Info bedrukking

Voor het bedrukken van onze Banketletters brengen wij eenmalig instelkosten in rekening. Standaard bedragen deze kosten € 37,50.

Voor wij overgaan tot produceren sturen wij altijd eerst een digitale proefdruk. Wanneer wij deze bij je bestelling nog niet ontvangen hebben nemen wij even contact op. Zo weet je zeker dat jouw bedrukking helemaal in orde is.

Downloads

Banketletter R

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Banketletter R

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?