Gezien de enorme sinterklaasdrukte, kunnen wij geen bestellingen voor sinterklaas meer aannemen.
  • Unieke Sinterklaasgeschenken
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Banketletter Y

Basisprijs per stuk € 14,49 € 17,53 incl. BTW

Heerlijke banketletter Y, gebakken met echte roomboter en gevuld met zuiver amandelspijs. Dat proef je!

Wegens grote drukte kunnen we de levertijd niet vaststellen voor dit product. Vraag offerte aan voor mogelijkheden en actuele tijden.

Banketletter Y

Letter Y roomboterletter

Deze heerlijke banketletter in lettervorm Y is gebakken met echte roomboter en gevuld met zuiver amandelspijs. Een banketletter van topkwaliteit! Dat proef je. Onze letters worden per order vers gebakken door onze eigen banketletterbakkers.

Naast de keuze voor een banketletter in eigen vorm, is er ook de mogelijkheid om dit geschenk extra te personaliseren. De banketletter wordt in een geschenkdoos verpakt, die wij naar wens voorzien van een sticker naar eigen ontwerp. Kies voor een kleine ronde sticker, voor een logo en/of korte tekst. 

Download de werktekening en ga zelf aan de slag of laat ons creatieve team je helpen. Geef je wensen en ideeën aan ons door, dan maken wij voor jou een passend ontwerp.

In verband met breekbaarheid sturen wij mogelijk de banketletters per pallet.

Wegens de kwetsbaarheid van een banketletter is kans op breuk tijdens verzending groot. Wij kunnen hier geen aansprakelijkheid voor accepteren.

Banketletter Y

Specificaties

Gewicht 500 gram
Inhoud Banketletter Y
Houdbaarheid ca. 14 dagen

Downloads

Banketletter Y

Info bedrukking

Voor het bedrukken van onze Banketletters brengen wij eenmalig instelkosten in rekening. Standaard bedragen deze kosten € 37,50.

Voor wij overgaan tot produceren sturen wij altijd eerst een digitale proefdruk. Wanneer wij deze bij je bestelling nog niet ontvangen hebben nemen wij even contact op. Zo weet je zeker dat jouw bedrukking helemaal in orde is.

Downloads

Banketletter Y

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Banketletter Y

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?