Jute Zak Gran Madrid

Basisprijs per stuk € 5,30

Grote jute zak gevuld met Bolletje kruidnoten, een grote chocoladeletter, chocolademunten en sintschuimpjes.

Jute Zak Gran Madrid

Goed gevulde en gepersonaliseerde jute zak als sinterklaasgeschenk weggeven

Deze grote jute zak heet Gran Madrid en bevat 200 gram Bolletje kruidnoten, 50 gram sintschuimpjes, chocolademunten en een chocoladeletter S melk van 135 gram (UTZ certified).

De jute zak (20 x 30 cm) is voorzien van een standaard Sint & Piet mijter kaartje. Naar wens vervangen wij dit kaartje voor een label met een eigen logo en/of tekst. Kies in dat geval een van onze standaard ontwerpen en upload een logo, dan voegen wij die toe aan het kaartje.

Daarnaast is het ook mogelijk om een volledig eigen ontwerp label aan te leveren. Download de werktekening en ga direct zelf aan de slag.

De jute zakken kunnen naar wens per post worden verstuurd in een daarvoor geschikte verzenddoos. Deze dozen verzenden wij per stuk naar een aangeleverd adressenbestand. Hiervoor kan later een offerte worden aangevraagd. De adressen kunnen eveneens later worden aangeleverd.

Jute Zak Gran Madrid

Specificaties

Afmetingen 20 x 30 cm
Gewicht 435 gram
Inhoud ca. 200 gram Bolletje kruidnoten, 50 gram schuimpjes, 50 gram chocolademunten en een grote chocoladeletter van 135 gram (UTZ certified)
Houdbaarheid Verschilt per product.

Downloads

Jute Zak Gran Madrid

Info bedrukking

Voor het bedrukken van onze producten brengen wij eenmalig instelkosten in rekening. Standaard bedragen deze kosten € 37,50.

Voor wij overgaan tot produceren sturen wij altijd eerst een digitale proefdruk. Wanneer wij deze bij je bestelling nog niet ontvangen hebben nemen wij even contact op. Zo weet je zeker dat jouw bedrukking helemaal in orde is.

Jute Zak Gran Madrid

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Jute Zak Gran Madrid

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
25 € 5,30
250 € 5,10
500 € 5,04
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!