Jute Zak Medio Denia

Basisprijs per stuk € 2,90

Medium jute zak met heerlijke inhoud: Bolletje kruidnoten en gekleurde schuimpjes.

Jute Zak Medio Denia

Rijkelijk gevulde jute zak met persoonlijke tag

De jute zak Medio Denia is een flinke jute zak, gevuld met 200 gram Bolletje kruidnoten en een zakje sintschuimpjes (50 gram).

De zak (20 x 30 cm) bevat een mijterlabel met de tekst: van Sint & Piet. Naar wens vervangen wij het label voor een label met eigen logo en/of tekst. Kies een van onze standaard ontwerpen, upload een logo en geef eventuele tekstwensen aan. Wij passend het label naar wens aan.

Een volledig eigen ontwerp label is ook mogelijk. Download de werktekening en gebruik deze om je ontwerp in op te maken.

Jute zak per post verzenden? Dat kan. Geef ons een adressenbestand, dan regelen wij de rest. De jute zakjes worden per stuk verpakt in een postgeschikt verzenddoosje.

Jute Zak Medio Denia

Specificaties

Afmetingen 20 x 30 cm
Inhoud zak Bolletje kruidnoten (250 gram) & sint schuimpjes (50 gram)

Downloads

Jute Zak Medio Denia

Info bedrukking

Voor het bedrukken van onze producten brengen wij eenmalig instelkosten in rekening. Standaard bedragen deze kosten € 37,50.

Voor wij overgaan tot produceren sturen wij altijd eerst een digitale proefdruk. Wanneer wij deze bij je bestelling nog niet ontvangen hebben nemen wij even contact op. Zo weet je zeker dat jouw bedrukking helemaal in orde is.

Jute Zak Medio Denia

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Jute Zak Medio Denia

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
25 € 2,90
250 € 2,70
500 € 2,64
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!