• Unieke Sinterklaasgeschenken
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Jute zak met Sintreep

Basisprijs per stuk € 6,45 € 7,80 incl. BTW

In deze zak van Sinterklaas vind je Hands off my Chocolate sinterklaasreep. Hierin proef je stukjes Caramel Seasalt of Cookie Dough. Dat zijn natuurlijk bekenden smaken voor ons. Deel dit uit aan collega’s of klanten en laat hen ook kennis maken de unieke smaken van deze reep.

Jute zak met Sintreep

Hands-Off sintletter in jute zak

De zak van Sinterklaas, Sinterklaas, Sinterklaas. Het is misschien een kleine variant, maar niet minder leuk om te krijgen. De smaak van deze sintreep maakt het formaat van dit geschenk onbelangrijk.

Hands off my chocolate 

Bepaal zelf welke reep er in de jute zak gaat. Uiteraard zit aan beiden een sinterklaastintje aan. De chocolade heeft namelijk de bekende letter S.

  • Caramel Seasalt
  • Cookie Dough

Wie oh wie kan dit pakketje verwachten rond het sinterklaasfeest? Is het jouw personeel, zijn het je klanten of verras je dit jaar ook je relaties. Dat is natuurlijk helemaal aan jou. Vergeet ook vooral jezelf niet! Deze reep wil je namelijk niet aan je voorbij laten gaan.

Personalisatie

Deze zak heeft dan wel geen opdruk, toch kun jij hem persoonlijk maken met een zak-tag. Laat hierop een leuke boodschap achter en kleed hem aan met allemaal sinterklaaselementen. Geef ook je logo een mooi plekje op de zak-tag. Heb je veel ideeën, maar lukt de uitwerking hiervan niet echt? Schakel dan onze hulp in. Onze grafische pieten zitten speciaal voor jou klaar om je te helpen. |Geef je wensen door en upload je logo, dan gaan zij meteen voor jou aan de slag!

Jute zak met Sintreep

Specificaties

Afmetingen 65 x 90 x 10 mm
Inhoud Hands-Off sintletter

Downloads

Jute zak met Sintreep

Info bedrukking

Voor de bedrukking van de zaktag worden eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een digitale proefdruk. De kaartjes worden pas gedrukt nadat wij goedkeuring op de digitale proefdruk hebben ontvangen.

Downloads

Jute zak met Sintreep

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Jute zak met Sintreep

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
20 € 6,45 (€ 7,80 incl. BTW)
100 € 6,05 (€ 7,32 incl. BTW)
250 € 5,85 (€ 7,08 incl. BTW)
500 € 5,65 (€ 6,84 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!