• Unieke Sinterklaasgeschenken
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Jute zak met Sintreep

Basisprijs per stuk € 6,80

In deze zak van Sinterklaas vind je de Tony’s Chocolonely sinterklaasreep. Hierin proef je stukjes pepernoot of marsepein. Dat zijn natuurlijk bekenden smaken voor ons. Deel dit uit aan collega’s of klanten en laat hen ook kennis maken de unieke smaken van deze reep.

Jute zak met Sintreep

Tony's sintreep

De zak van Sinterklaas, Sinterklaas, Sinterklaas. Het is misschien een kleine variant, maar niet minder leuk om te krijgen. De smaak van deze sintreep maakt het formaat van dit geschenk onbelangrijk.

Tony’s Chocolonely

Bepaal zelf welke reep er in de jute zak gaat. Kies je voor puur of toch ga je voor safe en kies je melk. Uiteraard zit aan beiden een sinterklaastintje aan. In de chocolade zitten namelijk pepernoot stukjes verstopt. Ook is er een reep melk met marsepein. De keuze is reuze!

  • Pepernoot melk
  • Pepernoot puur
  • Marsepein melk

Wie oh wie kan dit pakketje verwachten rond het sinterklaasfeest? Is het jouw personeel, zijn het je klanten of verras je dit jaar ook je relaties. Dat is natuurlijk helemaal aan jou. Vergeet ook vooral jezelf niet! Deze reep wil je namelijk niet aan je voorbij laten gaan.

Personalisatie

Deze zak heeft dan wel geen opdruk, toch kun jij hem persoonlijk maken met een zak-tag. Laat hierop een leuke boodschap achter en kleed hem aan met allemaal sinterklaaselementen. Geef ook je logo een mooi plekje op de zak-tag. Heb je veel ideeën, maar lukt de uitwerking hiervan niet echt? Schakel dan onze hulp in. Onze grafische pieten zitten speciaal voor jou klaar om je te helpen. |Geef je wensen door en upload je logo, dan gaan zij meteen voor jou aan de slag!

Jute zak met Sintreep

Specificaties

Afmetingen 65 x 90 x 10 mm
Inhoud Tony's Chocolonely

Downloads

Jute zak met Sintreep

Info bedrukking

Voor de bedrukking van de zaktag worden eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een digitale proefdruk. De kaartjes worden pas gedrukt nadat wij goedkeuring op de digitale proefdruk hebben ontvangen.

Jute zak met Sintreep

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Jute zak met Sintreep

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
25 € 6,80
100 € 6,70
250 € 6,55
500 € 6,40
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!