Afhankelijk per product

Wat is onze levertijd?

'Wat is jullie levertijd?' is één van de meest gestelde vragen. Het is moeilijk om deze vraag eenduidig te beantwoorden.
Zo kan de levertijd afhankelijk zijn van de productieplanning, het bestelmoment, de omvang van de bestelling en uiteraard het betreffende product. In algemene zin adviseren wij de bestelling te plaatsen op het moment dat het duidelijk is wat je wilt bestellen. In overleg kunnen aantallen tegen het moment van productie nog naar boven of naar beneden worden bijgesteld.

De meeste producten kunnen wij leveren met een levertijd tussen de 3 en 5 werkdagen. Maar dit geldt niet voor alle producten. Neem gerust even contact op voor overleg.
Het is helaas niet te voorkomen dat bestellingen op het laatste moment worden geplaatst en het product dan niet meer voorradig is. Ons advies: voorkom stress en teleurstellingen en bestel tijdig.

Leverdatum
In het bestelformulier kan worden aangegeven wanneer u de producten wilt ontvangen. Heeft u de mogelijkheid om de levering op te slaan, laat uw bestelling dan ruim voor 5 december bezorgen. De dozen zijn neutraal van uiterlijk en worden desgewenst voorzien van een sticker 'Vertrouwelijk'. Uw contactpersoon van sinterklaasgeschenken.nl kan u informeren over de beste wijze van opslag en de houdbaarheid van de producten.
Levering op het laatste moment is uiteraard mogelijk. Informeer altijd even naar de mogelijkheden.