Filter

Blikken en Potten

Sinterklaasgeschenken in luxe geschenkblikken en mooie glazen potten. Je kunt ze online bestellen via onze website. Vrijwel alle blikken en glazen kunnen wij personaliseren met een eigen label, bedrukking, persoonlijke kaart of op andere wijze. Bijvoorbeeld een sinterklaasblik met eigen tekst, logo of bedrukking van de gehele huisstijl.

 • 4 producten

 • Transparant blikje strooigoed

  Transparant blikje strooigoed

  Vanaf € 2,85
  Minimale afname: 25
 • Sintblik kruidnoten, strooigoed of pepernoten

  Sintblik kruidnoten, strooigoed of pepernoten

  Vanaf € 2,95
  Minimale afname: 20
 • Blikje met 120 gram kruidnoten of strooigoed

  Blikje met 120 gram kruidnoten of strooigoed

  Vanaf € 3,11
  Minimale afname: 50
 • Blikje met 100 gram kruidnoten of strooigoed

  Blikje met 100 gram kruidnoten of strooigoed

  Vanaf € 2,59
  Minimale afname: 50

Sintlekkernijen in een luxe verpakking

Persoonlijke geschenken werken met Sinterklaas erg goed. Een verpakking die er goed uitziet en opvalt zal dan ook zeker door de ontvanger worden gewaardeerd. Wij hebben in ons assortiment diverse speciale sinterklaasverpakkingen die gevuld kunnen worden met een sintlekkernij. Zo hebben we bijvoorbeeld sinterklaasblikken, glazen snoeppotten maar ook een stolp vol met heerlijke strooigoed. Uiteraard zijn deze verpakkingen ook te personaliseren door middel van een eigen ontwerp label, sticker of mogelijk een bedrukking. Naast blikken en potten hebben we ook geschenken verpakt in sinterklaas jute zakjes.

Personaliseren van sinterklaasgeschenken verpakt in blikken en potten

Het maken van je eigen sintblik of glazen pot in de stijl van je bedrijf of evenement is met dit assortiment erg gemakkelijk. Geef je werknemers, klanten of relaties een geschenk die zij niet snel zullen vergeten. Een sintblik of glazenpot is dan ook een geschenk die lang mee zal gaan. Uiteraard zal de inhoud wel op tijd opgegegeten moeten worden. Het personaliseren van de blikken en potten die wij in het assortiment hebben kan met een ontwerp die je zelf bij ons aanleverd. Liever een ontwerp door onze grafische afdeling? Geef dan je wensen en mogelijke ideeën voor een ontwerp bij ons aan, dan gaat ons creatieve team aan de slag om een design te maken die voldoet aan je eisen.