Filter

We zijn helaas door onze Sinterklaasvoorraden heen. Het is daarom niet meer mogelijk een directe bestelling voor Sinterklaas te plaatsen.
 • Unieke Sinterklaasgeschenken
 • Persoonlijk advies
 • Snelle levering

Nieuw 2021

Ieder jaar vernieuwt Sinterklaasgeschenken haar assortiment met diverse geschenken, pakketten en kleine attenties. Zo schenk jij elk jaar het leukste en meest originele sinterklaasgeschenk aan jouw klanten, bezoekers, personeel en collega’s.

 • 4 producten

 • Een trio van chocolade

  Een trio van chocolade

  Vanaf € 14,85
  Minimale afname: 25
 • Twee sinterklaasrepen

  Twee sinterklaasrepen

  Vanaf € 10,75
  Minimale afname: 25
 • Mini Europallet Sint lekkernijen

  Mini Europallet Sint lekkernijen

  Vanaf € 11,20
  Minimale afname: 25
 • Milka Bastogne kruidnoten in houten kistje

  Milka Bastogne kruidnoten in houten kistje

  Vanaf € 9,25
  Minimale afname: 25

Een vernieuwd assortiment

Elk jaar werken we keihard aan onze producten en service. Waar nodig verbeteren we onze website en producten. Maar ook steken we jaar in jaar uit enorm veel tijd en energie in het ontwikkelen van nieuwe geschenken voor Sinterklaas. Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit en originaliteit van een geschenk, deze zijn namelijk het allerbeste!

Onze nieuwe producten die jij voor het einde van dit jaar kunt bestellen vind je in deze categorie. In 1 opslag kan je 16 van onze nieuwste producten bekijken. Stuk voor stuk zijn deze te personaliseren met eigen ontwerp, logo en tekst. Zo kom jij met Sinterklaas altijd origineel uit de hoek!

Sinterklaasgeschenken bestellen in 2021

Met onze nieuwe sinterklaasgeschenken geef je altijd een origineel cadeau weg. De geschenken kan je vanaf lage aantallen bestellen, maar natuurlijk ook in grote aantallen. We hebben ze zorgvuldig samengesteld en de cadeaus bestaan uit echte sinterklaaslekkernijen gehuld in een uniek en volledig te personaliseren jasje in sinterklaasstijl. Behalve (kleinere) geschenken hebben we ook een groot assortiment sinterklaaspakketten. Weer is wat anders dan een standaard pakket tijdens kerst!

Uit ons nieuwe assortiment kan je chocoladeletters bestellen maar hiernaast is het gevuld met leuke jute zakjes gevuld met onder andere strooigoed chocolademunten, roomboter amandelletters in de letter of cijfer die jij wilt, verzenddoosjes met lekkere vulling en meer ...