• Unieke Sinterklaasgeschenken
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Stroopwafel thee in cadeauverpakking

Basisprijs per stuk € 4,50 € 5,45 incl. BTW

Onze heerlijke stroopwafelthee wordt in een luxe glazen buisje geleverd, afgesloten met een kurk. Dit glazen buisje stoppen we in een cadeauverpakking, deze kan je helemaal zelf ontwerpen of zelfs laten ontwerpen door onze grafische afdeling. De stroopwafelthee is speciaal samengesteld door onze thee sommelier, de smaak en geur van stroopwafels wordt haast perfect geïmiteerd.

Stroopwafel thee in cadeauverpakking

Stroopwafelthee in gepersonaliseerde cadeauverpakking

Stroopwafels zijn super Hollands. De smaak is onmiskenbaar. Zowel in het binnen-als buitenland zijn de stroopwafels befaamd! Daarom is dit een perfect cadeautje om weg te geven en te zeggen “Ik kom uit Nederland!”. Deze thee is namelijk een geweldenaar van zijn eigen soort. Speciaal samengesteld door de thee-sommelier en onmiskenbaar stroopwafel! De thee wordt verpakt in een glazen tube afgerond met kurk als stop. Deze wordt dan weer verpakt in een cadeauverpakking in de zodoende nog Nederlandsere stijl Delftsblauw!

Bedrukking cadeauverpakking

Je kunt ervoor kiezen om het label te versieren met jouw eigen logo en kerstwens of dat je een geheel eigen ontwerp laat bedrukken op het label. Ben je niet zo’n ster in het ontwerpen maar wil je toch iets unieks? Onze creatieve afdeling staat voor je klaar om een eigen ontwerp te maken.

Stroopwafel thee in cadeauverpakking

Specificaties

Afmetingen koker: 25 x 150

Downloads

Stroopwafel thee in cadeauverpakking

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Stroopwafel thee in cadeauverpakking

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
150 € 4,50 (€ 5,45 incl. BTW)
250 € 4,20 (€ 5,08 incl. BTW)
500 € 3,95 (€ 4,78 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!