• Unieke Sinterklaasgeschenken
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Twee sinterklaasrepen

Basisprijs per stuk € 13,25 € 16,03 incl. BTW

De kruidnoten vliegen je om de oren en daarom hebben wij even de kruidnoot achterwege gelaten. In dit doosje vind je alleen maar chocola terug! De Tony's Chocolonely's zijn populairder dan ooit en in dit verzenddoosje zit niet één maar twee repen verpakt.

Twee sinterklaasrepen

Tony Chocolonely repen

Oh kom er eens kijken, wat er op de deurmat valt. Het sinterklaas verzenddoosje met daarin twee overheerlijke Tony's Chocolonely's. Deze sint editie moet je geproefd hebben, want het waant je zo in de sinterklaassferen. De 2 smaken chocoladerepen die in het doosje zitten kun je zelf bepalen. Naast deze smaken kun je er uiteraard ook voor kiezen om andere smaken toe te voegen, vraag hiervoor een offerte aan.

De sinterklaasrepen:

  • Melk pepernoot
  • Puur pepernoot
  • Wit pepernoot
  • Melk marsepein
  • Melk pepernoot schuimpjes

Daarnaast worden deze twee repen verpakt in een themagericht sinterklaasdoosje. Hier kun jij bepalen welk doosje dit wordt. Ga je voor het rode doosje met stafjes, het donkerblauwe doosje met huisjes, het donkerblauwe doosje met fijne Sinterklaas of het bruine jute doosje?

Personaliseren

Laat de ontvangers weten van wie dit doosje afkomstig is door er een kaart aan toe te voegen. De kaart wordt samen met de twee sintrepen in het doosje gestopt. Ga aan de slag met jouw ontwerp! Onder het kopje ‘specificaties’ vind je de werktekening van de kaart. Kan je wel wat hulp gebruiken bij het ontwerp? Geef dan je wensen aan ons door en upload je logo, dan gaan wij voor jou een passend kaartje maken.

Verstuur ze per adres

Geen tijd om zelf de doosjes uit te delen of is het überhaupt niet mogelijk om het zelf te doen? Dan hebben wij goed nieuws. Je kunt er voor kiezen om de doosjes gewoon per adres te laten versturen. Dat is makkelijk!

Twee sinterklaasrepen

Specificaties

Afmetingen 174 x 172 x 24.5 mm
Inhoud Tony's Chocolonely Melk en de Tony's Chocolonely Noga melk

Downloads

Twee sinterklaasrepen

Info bedrukking

Mogelijkheden voor personalisering:

Voor de bedrukking van de kaart worden eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening gebracht.

Wij sturen altijd eerst een proefdruk. Het product wordt pas bedrukt, nadat wij goedkeuring op de proefdruk hebben ontvangen.

Downloads

Twee sinterklaasrepen

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Twee sinterklaasrepen

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
25 € 13,25 (€ 16,03 incl. BTW)
100 € 12,65 (€ 15,31 incl. BTW)
250 € 12,25 (€ 14,82 incl. BTW)
500 € 11,75 (€ 14,22 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!