• Unieke Sinterklaasgeschenken
  • Persoonlijk advies
  • Snelle levering

Bakblik kruidnoten

Basisprijs per stuk € 8,45 € 10,22 incl. BTW

Geef je personeel en relaties een Do-It-Yourself pakket om heerlijke kruidnoten te maken. Het bakblik bevat alle ingrediënten om het tot een succes te maken.

Bakblik kruidnoten

Kruidnoten voor iedereen

Verras je collega's, klanten of relaties met deze heerlijke kruidnoten bakmix. Kruidnoten horen bij de sinterklaas tijd en zijn leuk om te krijgen en te geven, al helemaal als je ze zelf kunt bakken. 

In het blik zit een bakmix voor de kruidnoten, een jute zak, een dubbelzijdige kaart met het recept en optioneel een zakje met chocoladedruppels. 

Personalisatie voor het bakblik

Er zijn verschillende personalisatie mogelijkheden voor het kruidnoten bakblik. Er zit een sticker op de bakmix die gepersonaliseerd kan worden. Er komt een A6 formaat kaartje in het bakblik die gepersonaliseerd kan worden naar jouw wensen en ideeën, zet er een leuke boodschap en het logo van jouw bedrijf op en maak het persoonlijk. Het deksel kan helemaal in de stijl van jouw bedrijf worden bedrukt. Er zijn verschillende maten voor de dekselbedrukking, deze zijn aangegeven in de foto. Je kan zelf voor een ontwerp zorgen, maar je kan ook onze grafische afdeling een ontwerp laten maken naar jouw wensen en ideeën. 

Bakblik kruidnoten

Specificaties

Afmetingen 22 x 16 x 2,5 cm
Gewicht 400 gram
Inhoud 1 zak met bakmix voor kruidnoten, 1 jute zak, 1 kaart dubbelzijdig met het recept, 1 zakje met chocoladedruppels (optioneel), mini garde (optioneel)
Houdbaarheid ca. 12 maanden

Downloads

Bakblik kruidnoten

Info bedrukking

Voor het personaliseren van het product, brengen wij eenmalig instelkosten van €37,50 in rekening.

Clichekosten embossing

Wanneer je voor een embossing kiest, komen er extra kosten bij kijken. Deze clichekosten zijn eenmalig en zijn €350. Plaats je dezelfde bestelling met een embossing nogmaals, dan vervallen deze clichekosten. De mal van de embossing wordt namelijk bewaard.

Digitale proefdruk

Voordat we het product bedrukken, sturen we altijd een digitale proefdruk. Pas na een akkoord op de proefdruk, zullen wij het blik van een label/bedrukking voorzien.

Downloads

Bakblik kruidnoten

Vraag je offerte aan

Altijd binnen één
werkdag een offerte!
Bakblik kruidnoten

Productreviews

Plaats een review
Er zijn nog geen reviews! Ben jij de eerste?

Staffelprijzen

Aantal Stuksprijs
25 € 8,45 (€ 10,22 incl. BTW)
100 € 8,25 (€ 9,98 incl. BTW)
250 € 7,95 (€ 9,62 incl. BTW)
500 € 7,75 (€ 9,38 incl. BTW)
Hoe meer je bestelt, hoe voordeliger!