3 Bijzondere verzendverpakkingen voor Sinterklaasgeschenken

3 Bijzondere verzendverpakkingen voor Sinterklaasgeschenken

De decembermaand staat voor de deur. Een maand die veel bedrijven en organisaties gebruiken om personeel en relaties eens extra te verwennen. Bijvoorbeeld met een leuk Sinterklaasgeschenk. Deze worden niet alleen uitgedeeld. Ook per post worden vele geschenken verzonden. Leuk om eens een bijzondere verzendverpakking te kiezen om de cadeautje van de Sint in te verzenden.

Amerigo's gelukshoefijzer

verzendoosje_hoefijzer   Wil jij collega's extra veel geluk toewensen? Dat kan met het hoefijzer van Amerigo uitstekend. Een erg leuk alternatief op de chocoladeletter, waar overigens niks mis mee is. Maar we kunnen ons voorstellen dat je na jaren van chocoladeletters eens voor iets anders wilt gaan. Een ideaal formaat om in ons verzenddoosje op de mat te laten vallen. Ook deze verzendverpakking is uitgevoerd geheel in Sinterklaasstijl en kan voorzien worden van een zelf ontworpen kaart. Meer informatie: Amerigo's gelukshoefijzer »

Sinterklaas maildoosje

nieuw_verzenddoosje_met_sintlekernijen We lieten je al het verzenddoosje met daarin het enige echte hoefijzer van Amerigo zien. Maar wanneer je geen paardenfan bent, of gewoon liever een ander vulling van het doosje ziet, is dit natuurlijk ook mogelijk. Je bepaalt zelf wat je verzend met het Sinterklaas maildoosje.  Keuze uit diverse Sinterklaaslekkernijen. Meer informatie: Sinterklaas maildoosje »

Creativiteit in een postmailing

We hebben je een drietal van onze sinterklaasgeschenken laten zien die zich uitstekend lenen voor een postmailing in de decembermaand. Voor veel bedrijven en organisaties ontzettend leuke cadeau's om bij personeel of relatie op de deurmat te laten vallen. Ben jij op zoek naar een geschenk dat nauwer aansluit op jouw bedrijf? Heb jij een bepaald idee en ben je benieuwd of binnen jouw budget jouw idee gerealiseerd kan worden? Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met je mee en zetten onze creativiteit met alle liefde in om jouw perfecte geschenk te realiseren.