5 originele sinterklaascadeaus voor je personeel die de werksfeer verbeteren

5 originele sinterklaascadeaus voor je personeel die de werksfeer verbeteren

Sinterklaas is een tijd van gezelligheid, lekker eten en natuurlijk Sinterklaascadeaus. En wat is er nou leuker voor je personeel dan ze verrassen met een persoonlijk Sinterklaascadeau? Met een persoonlijk Sinterklaascadeau laat je zien dat je echt om je personeel geeft en dat je je echt in hun interesses hebt verdiept. Een mooi Sinterklaascadeau zorgt voor een flinke verbetering van de werksfeer.

Wat is een persoonlijk Sinterklaascadeau?

Een persoonlijk Sinterklaascadeau is een geschenk dat afgestemd is op ontvanger, bijvoorbeeld qua interesse of persoonlijk situatie. Een geschenk is namelijk nog veel leuker wanneer hier een persoonlijke boodschap aan verbonden is.

Op sinterklaasgeschenken kun je alle geschenken personaliseren de ontvangers van je sinterklaascadeau. Een eigen bedrukking, persoonlijke kaart, bedrukte sticker en nog veel meer. Alles is mogelijk en je hebt zelf de volledige controle over het ontwerp en de boodschap op je cadeaus.

Belang van persoonlijke SinterklaascadeausSinterklaas maildoosje

Een persoonlijk Sinterklaascadeau heeft meer waarde dan je denkt. Je laat hiermee zien dat je om je personeel geeft en dat je je verdiept hebt in hun interesses. Een mooi Sinterklaascadeau werkt sfeerverhogend en zorgt voor een sterkere band tussen personeel en het bedrijf.

Op sinterklaasgeschenken kan je direct de meest originele en lekkere Sinterklaascadeaus met lekkernijen zoals kruidnootjes kopen.

Redenen om je personeel te verrassen met een persoonlijk Sinterklaascadeau

 • Om je waardering te tonen.
 • Werksfeer verbeteren
 • Om je personeel te motiveren
 • Om de band tussen personeel en bedrijf te versterken

Kiezen persoonlijk Sinterklaascadeau

Ben je op zoek naar het juiste Sinterklaascadeau? Hier helpen we je graag mee. Je kan altijd, geheel vrijblijvend,  met ons bellen of mailen over de mogelijkheden of voor advies. Liever zelf even rondkijken? Let dan op de volgende dingen:

Kies een ...

 • Sinterklaascadeau dat je op mooie wijze kunt personaliseren
 • Cadeau dat past bij Sinterklaas
 • Cadeau dat past bij jouw bedrijf
 • Sinterklaascadeau dat bij je personeel past

Tips voor het geven van Sinterklaascadeaus

We staan altijd klaar voor je met advies op maat. Maar met deze tips kies jij makkelijker het perfecte Sinterklaascadeau:

 • Begin op tijd met het zoeken naar een Sinterklaascadeau. Hoe vroeger je begint met zoeken, des te meer is er mogelijk qua geschenken en personalisering. Ook geef je jezelf zo meer tijd om alle puntjes op de i te zetten en kun je een echt speciaal cadeau uitkiezen.
 • Aarzel niet om om hulp te vragen. Onze geschenkpieten staan elke werkdag voor je klaar met origineel cadeau advies op maat.
 • Wees creatief met je Sinterklaascadeau. Kies niet voor een standaard Sinterklaascadeau, maar juist voor iets dat net even wat anders is.
 • Voeg een mooie persoonlijke boodschap toe aan je Sinterklaascadeaus voor personeel.

Voorbeelden Sinterklaascadeau voor personeel

Zien wat er mogelijk is? We laten je hieronder een paar voorbeelden geven van Sinterklaasgeschenken die we in het verleden voor anderen hebben geproduceerd.

mini-euro-pallet-sinterklaas-NIBC

Mini Europallet met sint lekkernijen NIBC

Een Mini Europallet met Sinterklaas lekkernijen is erg leuk om te ontvangen en te personaliseren met custom bedrukking, sticker en kaart. Je kunt de Mini Europallet bovendien vullen met wat je maar wilt, we kunnen het doosje met elk product voor je vullen.


Sleeve RECO

Sleeve chocoladeletters voor RECO

Chocoladeletters mogen natuurlijk niet ontbreken met Sinterklaas. Deze sleeve kun je vullen met de letters die jij wilt. Kies voor de letters en smaken die jij wilt. De doos kun je bovendien bedrukken met een ontwerp naar keuze.


Jute zak Poco OlivaJute zak poco oliva

Een jute zak gevuld met de beste Sinterklaas lekkernijen. Deze jute zak wordt gevuld met onder andere tiny Tony's en Bolletje kruidnoten. Met een persoonlijke tag wordt de zak afgesloten. Hier is ruimte voor een persoonlijke boodschap en persoonlijk ontwerp.


Tony's Chocolonely met SintlekkernijenVerzenddoosje Sintlekkernijen

Thuiskomen en een Sinterklaas verzenddoosje vinden op de mat is een heel leuke verrassing. Stuur al je personeel een persoonlijk verzenddoosje gevuld met de lekkerste sintlekkernijen toe. In het doosje verstoppen we een persoonlijke kaart.


Verfblik SinterklaaspakketVerfblik pakket sinterklaas

Een sinterklaaspakket waarmee je echt je waardering uit kunt spreken. Dit grote verfblik wordt gevuld met de allerbeste sinterklaaslekkernijen om van te smullen. De verfblik wordt gepersonaliseerd met een label om het blik.