Banketletters, ideaal als geschenk voor personeel!

Banketletters, ideaal als geschenk voor personeel!

Aan het eind van het jaar willen veel bedrijven hun personeel een of meerdere geschenken geven. Het Sinterklaasfeest zien veel bedrijven als een geschikt moment. En dat is niet zo gek, want Sinterklaas is een gezellig feest en die gezelligheid wil je graag ook in je bedrijf hebben. Deel de Sinterklaasvreugde met je personeel en relaties. Daar wordt toch iedereen gelukkig van!

Banketletters als sinterklaasgeschenk

Om de gezelligheid van het sinterklaasfeest te delen met werknemers geven veel bedrijven een presentje rond 5 december: cadeaus geheel in de Sinterklaassfeer. Lekkernijen als pepernoten, strooigoed en chocoladeletters zijn de veel voorkomende, maar ook de ambachtelijk gebakken banketletter is een traditioneel Sinterklaaslekkernij. Waarom zou je dan kiezen voor banketletters als cadeau voor je personeel en relaties? Omdat zij ervan zullen smullen! Vrijwel iedereen is blij met een banketletter. Of het nu voor hen zelf is of om er thuis iemand anders mee blij te maken… Met een banketletter geef je niet zomaar een Sinterklaaslekkernij weg, maar een lekkernij dat zorgt voor een gezellig momentje samen. Om 10 uur 's ochtends bij de koffie, gezellig met al het personeel in de kantine. Of 's avonds thuis een geluksmomentje op de bank met de hele familie. Een banketletter wordt altijd mooi verpakt in een doos, waar ook de afzender op zichtbaar is. Zo is jouw onderneming nog meer aanwezig bij deze geluksmomentjes. Leuk toch?

Banketletters bestellen van A t/m Z

Banketletters zijn er in alle letters van het alfabet en zelfs in cijfers. Als bedrijf kun je zelf kiezen welke letter je besteld voor je personeel en relaties. Kies de eerste letter van je bedrijfsnaam, een jubileum jaar in banketletters of misschien wel twee letters in een geschenkdoos. Bedrijven die geen specifieke voorkeur hebben kiezen rondom Sinterklaas veelvuldig voor de letter 'S'. Hiervan afwijken is voor ons geen enkel probleem. Via onze website bestel je de roomboter amandelletters (banketletters) eenvoudige online. Achter onze website staat een sterk team klaar om ervoor te zorgen dat jouw bestelling geheel naar wens en op het gewenste moment wordt gebakken en geleverd. Op één of meerdere adressen. Zo kun je de letters ook op 5 december laten bezorgen bij al je klantrelaties. Heb je speciale wensen met betrekking tot jouw bestelling? Neem gerust contact op en wij denken graag met je mee!