Banketletters in verschillende soorten

Banketletters in verschillende soorten

Het maakt niet uit of je voor 2, 10 of 20 man banketletters nodig hebt, wij hebben er genoeg! En ze zijn lekker! Maar het allerleukste aan banketletters zijn nog wel de vormen waarin je ze kunt bestellen. Denk bijvoorbeeld aan een feestje voor een specifiek persoon. Je kunt met alle letters van het alfabet zijn/haar naam schrijven! Het hangt er natuurlijk een beetje van af hoeveel mensen er zijn. Initialen, alleen de voornaam of voor- en achternaam, de keuze is aan jou natuurlijk!  

Woordjes maken met Banketletters:

kus banketletters Deze drie letters staan los van elkaar. Als je op de afbeelding klikt kom je bij het desbetreffende product. Je kunt ook kiezen om drie letters aan elkaar te laten bakken. Handig voor als je de ING bent! ;) banketletter-3-aan-elkaar

Toppings

De vorm is niet het enige wat je kunt kiezen. Want naast de heerlijke amandelspijs aan de binnenkant kun je namelijk ook kiezen voor aparte toppings. Denk hierbij aan suikerpoeder, of vruchtjes of kruimeltoppings! Ben je niet zo'n van hiervan? Je kunt ze natuurlijk ook au'naturél bestellen :)  

Kwaliteit

Kwa kwaliteit valt er ook wat te zeggen voor de banketletters van Sinterklaasgeschenken.nl. Deze worden namelijk op order gebakken. Dit zorgt ervoor dat jij altijd de verste banketletters van ons ontvangt. En dat proef je écht! Je kan en mag deze letters dan ook echt niet vergelijken met de banketletters in de supermarkt. Die worden al tijden van tevoren gebakken eer dat ze in de winkels liggen. De smaak, vorm en toppingopties zorgen ervoor dat deze letters de extra meters maken om goed in de smaak te vallen.

Voorbeelden

Zo voor de feestdagen (of zoals wij ze noemen: "Geefdagen") ben je natuurlijk druk op zoek naar ideeën om weg te geven aan je relaties / klanten / collega's.  Hieronder kun je een greep uit ons assortiment vinden. Alle letters zijn van dezelfde kwaliteit verzekerd. Roomboter kerstkrans Deze verrukkelijke roomboter kerstkrans bestaat uit roomboter bladerdeeg, gevuld met zuivere amandelspijs. Je hebt de mogelijkheid uit twee soorten kerstkransen; – De klassieke kerstkrans met schaafsel topping – De klassieke kerstkrans met vruchten topping. Bekijk de Roomboter kerstkrans hier Kerst banketstaaf Deze overheerlijke kerst banketstaaf is gemaakt met echte roomboteramandelspijs, afgewerkt met gebruineerde amandelen en bestrooid met poedersuiker. Deze banketletter weegt 250 gram en komt in een leuke rood/witte kerstdoos. Bekijk de Kerst Banketstaaf hier Roomboter amandelletter De drie banketletters worden samen verpakt in een geschenkdoos. Naar wens kunnen wij de doos voorzien van een eigen ontwerp sticker. Zo heb je de ruimte om een bedrijfslogo en/of korte boodschap achter te laten. Bekijk de Roomboter amandelletter 3 in 1 hier Banketletter S Om ze heerlijke roomboteramandelletters zijn van echte bakkerskwaliteit. Deze heerlijke amandelletter is gebakken met echte roomboter en gevuld met zuiver amandelspijs. Wij garanderen een letter van topkwaliteit! Bekijk de Banketletter s of m hier