Chocoladeletters laten bezorgen op de deurmat

Chocoladeletters laten bezorgen op de deurmat

Wil je chocoladeletters geven aan personeelsleden of zakelijke relaties, of misschien voor een ander doel? Hoe gaaf is het om ze te laten bezorgen, thuis op de deurmat.  Of  bij je klant op kantoor natuurlijk. Met een doosje geheel in de huisstijl van jouw bedrijf of organisatie kan het niet meer stuk. Op het doosje of door middel van een kaart voeg je een boodschap toe om het cadeau nog persoonlijker te maken. Enthousiast geworden? We vertellen je graag de mogelijkheden.

Chocoladeletters bezorgen op basis van adressenbestand

Wanneer je chocoladeletters wilt laten bezorgen, kun je bij ons jouw adressenbestand aanleveren. Wij zorgen ervoor dat de chocoladeletters op de afgesproken datum met de post worden verzonden. Zo kun je zelf bepalen wanneer de chocoladeletters bezorgd worden. Eenvoudig toch?
Je hoeft alleen jouw wensen met betrekking tot de chocoladeletter door te geven, het adressenbestand en de gewenste bezorgdatum. Wij verzorgen de rest!

Eigen verpakking, bedrukking in eigen huisstijl

Hoe leuk is het als de chocoladeletter die jij verzend ook nog eens verpakt gaat in een eigen verpakking. Wij kunnen vele chocoladeletters personaliseren. Of het nu gaat om een chocoladeletter van 40 gram of een luxe chocolade letter met heerlijke decoratie. Wij hebben er leuke verpakkingsmogelijkheden voor, met de optie voor een eigen bedrukking. All-over bedrukte doosjes, sleeves, topkaartjes, bijgevoegde kaarten en nog veel meer mogelijkheden.

Ruim assortiment Chocoladeletters

chocoladeletter-cookie-fudge

Op sinterklaasgeschenken.nl hebben wij een ruim assortiment chocoladeletters. Van kleine weggeeflettertjes tot luxe gedecoreerde chocoladeletters die uitermate geschikt zijn als luxe geschenk. In eigen verpakking, met logo bedrukking en ga zo maar door. Elke chocoladeletter is te verpakken en bezorgen met een eigen verpakking.

Mocht je toch nog vragen hebben of andere mogelijkheden wilt bespreken, twijfel dan niet! Neem direct contact op met ons!