Chocoladeletters met logo of in eigen verpakking: de mogelijkheden

Chocoladeletters met logo of in eigen verpakking: de mogelijkheden

Met Sinterklaas op komst, kan je maar nooit op tijd gaan beginnen met het uitzoeken van chocoladeletters om weg te geven. Naast onze variatie in soorten chocoladeletters hebben we ook verschillende mogelijkheden voor een gepersonaliseerde chocoladeletter om je geschenk nog specialer te maken. Kies jij voor chocoladeletters met logo of voor een eigen verpakking.

Chocoladeletters met logo

Chocoladeletter-A-tm-Z-met-eigen-logo

Geef met Sinterklaas je collega’s of klanten een chocoladeletter weg. Met zo’n letter laat je gegarandeerd een goede indruk achter! Het is mogelijk om een logo toe te voegen aan een aantal van onze chocoladeletters. Door een eetbaar logoplaatje op de letter te drukken laat je duidelijk aan andere zien van welk bedrijf deze lekkernij is. Naast de chocoladeletter zelf is het ook vaak mogelijk om de verpakking hierbij ook te personaliseren.

Bekijk het product: Chocoladeletter A t/m Z met eigen logo

Chocoladeletter met eigen ontwerp verpakking

Mandaat chocoladeletter

Een ander leuk geschenk om te geven met Sinterklaas is de chocoladeletter in een eigen ontwerp verpakking. Het is bij dit geschenk mogelijk om de verpakking van de chocoladeletter volledig te voorzien van een eigen gemaakte ontwerp. Maak de verpakking geheel in stijl van je bedrijf om het geschenk nog specialer te maken. Hulp nodig bij het ontwerpen van de verpakking? Laat onze grafische afdeling een ontwerp maken naar jouwe wensen. Het is daarnaast ook mogelijk om een naam aan elk doosje toe te voegen.

Bekijk het product: Chocoladeletter A t/m Z met eigen ontwerp verpakking

Chocoladeletters met eigen sticker/kaartje

Schoenletter

Een andere mogelijkheid om te personaliseren is met een sticker of top kaartje. De chocoladeletter komt als S-vorm verpakt in een flowpack.  Je kan ervoor kiezen om een topkaartje of sticker aan toe te voegen met hierop het logo van je bedrijf. Het is natuurlijk ook mogelijk om een ander ontwerp hiervoor te maken. Wees vooral origineel met een leuk geschenk voor werknemers of relaties.

Bekijk het product: Schoenletter S, 40 gram - met eigen sticker / kaartje

Chocoladeletter met eigen ontwerp

chocoladeletter-full_colour_print

Eén van onze nieuwe producten in het assortiment is de in het geheel te bedrukken full colour chocoladeletter. Hoe speciaal is dat, een chocoladeletter geheel naar wens laten bedrukken met een ontwerp die je zelf kan kiezen.  Kies voor een leuke print, bedrijfslogo of een persoonlijke tekst, de mogelijkheden zijn reuze. Wees maar niet bang dat je de chocoladeletter na het bedrukken niet meer kan nuttigen, er wordt namelijk gebruik gemaakt van eetbare kleurstoffen.

Bekijk het product: Chocoladeletter S - eigen ontwerp print

Chocoladeletter in blik

chocoladeletter-a-z-blik-175gr

Naast onze gewone verpakkingen en flowpacks is het ook mogelijk om een chocoladeletter in blik weg te geven. Het blik waarin de chocoladeletter zit is mogelijk met een eigen bedrukking te leveren. Verras klanten of collega's met een gepersonaliseerd blik met chocoladeletter als Sinterklaasgeschenk.

Bekijk het product: A5 blik met chocoladeletter (A t/m Z. 0 t/m 9)

Adviespiet nodig?

Heb je vragen over de verschillende personalisatie mogelijkheden? Hulp nodig bij het ontwerpen van een chocoladeletter of de verpakking? Neem dan contact op met onze adviespiet.