De ultieme gids voor sinterklaascadeaus: inspiratie voor elk budget!

De ultieme gids voor sinterklaascadeaus: inspiratie voor elk budget!

Sinterklaas staat weer voor de deur! Het is de tijd van gezelligheid, surprises en natuurlijk cadeaus. Voor bedrijven is het de perfecte gelegenheid om relaties te versterken en waardering te tonen met doordachte sinterklaasgeschenken. Of je nu een klein budget hebt of groots wilt uitpakken, in deze gids vind je inspiratie voor elk budget en elke doelgroep.

Waarom Sinterklaasgeschenken voor relaties?

Gepersonaliseerde chocoladeletters

Het geven van relatiegeschenken met Sinterklaas is meer dan alleen een traditie. Het is een strategische zet om:

 • Waardering te tonen: Laat zien dat je de samenwerking waardeert.
 • Relaties te versterken: Bouw aan een positieve band met klanten, medewerkers en partners.
 • Merkbekendheid te vergroten: Een geschenk met jouw logo blijft top-of-mind.
 • Loyaliteit te stimuleren: Een attent gebaar zorgt voor een blijvende indruk.

Giveaways voor Sinterklaas

Naast prachtige relatiegeschenken voor personeel en zakelijke relaties kan je met Sinterklaas ook Sinterklaas giveaways inzetten om klanten aan je te binden. Zo laat je op een leuke en lekkere manier weten dat jouw klanten veel voor je betekenen. Denk hierbij aan:

 • Chocoladeletters met eigen logo: Een zoete traktatie voor klanten en bezoekers.
 • Gepersonaliseerde pepernoten: Een originele twist op een klassieker.
 • Kleine Sinterklaasgiveaways: custom zakjes met kruidnoten, sinterklaasletters met logo, etc!
 • Sinterklaasgiveaway met Sinterklaaskortingscode.

Tips voor succesvolle Sinterklaasgeschenken

 • Personaliseer: Voeg een naam, logo of persoonlijke boodschap toe.
 • Kies kwaliteit: Een kwalitatief geschenk maakt altijd een betere indruk.
 • Houd rekening met jouw doelgroep: Kies iets passends bij hun interesses.
 • Verras met originaliteit: Denk buiten de kaders voor een uniek cadeau.
 • Bestel op tijd: Voorkom teleurstellingen en last-minute stress.

Onze aanraders! - Per budget

Uit ervaring weten we dat veel klanten op zoek gaan vanuit een budget. Dit houdt in dat er per sinterklaasgeschenk een bepaald bedrag uitgegeven mag worden. Wij raden ook altijd aan om hier als een van de eerste dingen over na te denken. Dan kun je namelijk een stuk gerichter zoeken naar het perfecte Sinterklaasgeschenk voor jouw onderneming of organisatie. We laten je hieronder per budget een echte aanrader van ons zien!

Kleine giveaway Sinterklaas - minder dan € 5jute zak poco oliva

Op zoek naar een leuke giveaway voor klanten, leerlingen of bezoekers? Dan heb je vaak strengere budget restricties dan voor belangrijke zakelijke relaties. Eén van onze grootste aanraders voor een leuke Sinterklaas giveaway tot 5 euro is onze Jute Zak Poco Oliva. Deze giveaway past perfect bij het thema Sinterklaas, heeft vulling naar keuze en is bovendien een uniek geschenk dat je kunt personaliseren met een tag met hierop eigen logo en ontwerp.


Sinterklaascadeaus tussen € 5 en € 15

Een blik als relatiegeschenk is altijd een goed idee! Een blik gaat namelijk heel lang mee, kan steeds opnieuw gevuld en gebruikt worden en is ook nog eens op unieke wijze te voorzien van unieke en opvallende bedrukking. Overweeg daarom eens onze speculaastaart in blik. Dit mooie witte of zilveren blik vullen we voor je met een verrukkelijke speculaastaart. Maar dit is nog niet alles, het deksel wordt bedrukt in full color met een uniek ontwerp met jouw huisstijl, logo en een persoonlijke boodschap. Een duurzaam en krachtig Sinterklaasgeschenk!


Sinterklaascadeaus tussen € 15 en € 25

grachtenpand

Op zoek naar een sinterklaasgeschenk voor belangrijke relaties? Kies dan voor een van onze premium sinterklaasgeschenken. Deze zijn nog rijker gevuld met premium producten en zijn op zeer unieke wijze te personaliseren. Zo laat jij met een premium sinterklaasgeschenk een sterke indruk achter op jouw zakelijke relaties. Kies bijvoorbeeld ons 'Bakhuis'. Dit is een wijnkistje met passende Sinterklaasvulling en alles wat je nodig hebt om je eigen kruidnoten te bakken. Het dekseltje hebben we verwisseld met een uniek trappengevel deksel. Deze kun je bovendien in full colour bedrukken in eigen huisstijl, inclusief logo!


Sinterklaasgeschenken.nl - Jouw partner in relatiegeschenken voor Sinterklaas!

Bij Sinterklaasgeschenken.nl vind je een uitgebreid assortiment aan relatiegeschenken en giveaways voor Sinterklaas. Wij helpen je graag bij het vinden van het perfecte cadeau dat past bij jouw budget en doelgroep. Neem contact met ons op voor persoonlijk advies en een offerte op maat.