Geef een speculaaspop in doos voor Sinterklaas

Geef een speculaaspop in doos voor Sinterklaas

De Sinterklaastijd ligt weer in het verschiet. Een vrolijke tijd waarin cadeautjes weggeven onmisbaar is. Zo ook bij het bedrijven, scholen of andere organisaties. Je wilt leerlingen, werknemers, klanten en relaties met Sinterklaas natuurlijk ook verrassen, dat is altijd leuk en spreekt echt van waardering. Om je inspiratie te geven vertellen we je over de mogelijkheid om een speculaaspop weg te geven.

Speculaaspoppen als Sinterklaasgeschenk

Speculaaspoppen passen natuurlijk feilloos bij Sinterklaas maar toch moet je de vraag stellen; waarom speculaaspoppen?  Ze zijn enorm geschikt als geschenk of weggevertje tijdens Sinterklaas aangezien ze enorm lekker zijn, iedereen vind een speculaaspop heerlijk, omdat ze er leuk uit zien, ons terug doen denken aan vroeger én omdat de dozen te personaliseren zijn. Zo geef je een leuk en lekker geschenk weg dat ook nog eens jouw merk of naam versterkt.

Weggevertje voor elke gelegenheid

Een speculaaspop is enorm divers en weg te geven bij verschillende gelegenheden. Je kunt ze inzetten voor zo ongeveer alle gelegenheden. Zet ze bijvoorbeeld in als weggevertje op een school, op bedrijfsfeestjes, beurzen of open dagen. Daarnaast kun je met een speculaaspop natuurlijk ook altijd klanten en relaties verrassen met Sinterklaas. Speculaaspoppen lenen zich immers perfect uit als relatiegeschenk!

Lees meer; Speculaaspoppen voor diverse gelegenheden »

Speculaaspoppen in een eigen doos

We verpakken onze ambachtelijke speculaaspoppen in luxe geschenkdozen in Sinterklaas stijl. Hierop plaatsen wij een sticker, deze kan je helemaal zelf ontwerpen. Zo geef je een lekkernij weg die ook nog eens prachtig aan kan sluiten bij jouw merk of naam. Ook kan je, als ontwerpen je niet helemaal ligt, het ontwerpen overlaten aan onze zeer goede grafische afdeling. Zo krijg je een mooi en passend ontwerp geheel naar jouw wensen.

Bestel nu je eigen gepersonaliseerde speculaaspop »