Hoe herken je een kwaliteitsbanketletter? Wij leggen het uit

Hoe herken je een kwaliteitsbanketletter? Wij leggen het uit

Bij Sinterklaasgeschenken.nl werken bij met échte kwaliteitsbanketletters. Geen banketletters die met honderdduizenden tegelijk vooraf zijn geproduceerd. Nee, banketletters met de hand gemaakt. Dat proef je er vanaf! Benieuwd waaraan je een kwaliteitsbanketletter kunt herkennen?  Wij leggen het je graag uit!

Wat zit er in een kwaliteitsbanketletter?

Goede banketletters voldoen ten minste aan drie belangrijke aspecten.
  • Ze worden bereid met 100% zuivere amandelspijs.
  • Ze worden bereid met echte roomboter.
  • De letter is vers.
Bovengenoemde punten zijn lang niet altijd het geval. Maar bij ons kun je, ongeacht het aantal letters dat je besteld, rekenen op verse banketletters van de beste kwaliteit. Dus mét zuivere amandelspijs en gemaakt met echte roomboter.

Zuivere amandelspijs

Amandelspijs is de lekkerste spijs die er is. Echte zuivere amandelspijs wordt gemaakt van amandelen, je had het kunnen raden. Het komt voor dat spijs wordt gemaakt van andere goedkopere peulvruchten. Meestal gaat het dan om witte bonen. Deze spijs mag geen amandelspijs heten en gaat door het leven on der de naam banketspijs of banketbakkersspijs.

Hoe maak je banketletters?

Om je te laten zien hoe een echte banketletter op ambachtelijke wijze wordt gemaakt zijn wij bij onze banketbakker langs gegaan toen hij bezig was met één van onze bestellingen. Bekijk onderstaande video om te zien hoe onze banketletters worden gemaakt. Bekijk hier hoe onze banketletters worden gemaakt »

Banketletters weggeven als geschenk?

Wil je dit jaar in de decembermaand banketletters weggeven als relatiegeschenk of aan je personeel? Neem dan gerust contact met ons op of bekijk onze banketletters! Jarenlange ervaring zorgt ervoor dat wij kwaliteitsletters tijdig en vers afleveren.

Andere sinterklaasgeschenken

Naast banketletters hebben wij ook vele andere sinterklaasgeschenken. Je kunt ze allemaal voorzien van een eigen sinterklaasboodschap, jullie logo of de verpakking (voor een deel) helemaal zelf ontwerpen. Of het nu gaat om het doosje voor om een chocoladeletter of een blik gevuld met kruidnoten met een eigen label. Je kunt bij ons terecht!