Hoe je de lekkerste chocoladeletters online bestelt voor je personeel

Hoe je de lekkerste chocoladeletters online bestelt voor je personeel

Sinterklaas is een feest van lekkernijen. En wat is er lekkerder dan een chocoladeletter? Chocoladeletters zijn een traditioneel sinterklaasgeschenk dat altijd in de smaak valt. Maar hoe bestel je nu de lekkerste chocoladeletters online voor je personeel? In dit blog geven we je een aantal tips.

Stap 1: Kies de juiste chocoladeChocoladeletters als zakelijk geschenk

Er zijn verschillende soorten chocoladeletters verkrijgbaar, gemaakt van verschillende soorten cacaobonen. De meest populaire soorten zijn melkchocolade, pure chocolade en witte chocolade. Maar er zijn ook andere smaken verkrijgbaar, zoals caramel zeezout, hazelnoot of pistache.

Stap 2: Kies de juiste maat

Chocoladeletters zijn verkrijgbaar in verschillende maten. De meest voorkomende maat is 135 gram, maar er zijn ook grotere letters verkrijgbaar. De maat die je kiest, hangt af van je budget en van hoeveel je wilt geven.

Stap 3: Kies de juiste verpakking

Chocoladeletters worden vaak verkocht in een kartonnen doos of in een luxe verpakking. De verpakking is niet alleen praktisch, maar ook een onderdeel van het cadeau.

Stap 4: Bestel op tijd

De beste tijd om chocoladeletters te bestellen is in het begin van het najaar. Zo ben je er zeker van dat je ze op tijd ontvangt voor Sinterklaas.

Wat zijn de voordelen van chocoladeletters online bestellen bij Sinterklaasgeschenken.nl?welke chocoladeletter heeft het meeste chocolade?

Sinterklaasgeschenken.nl is een webshop die gespecialiseerd is in sinterklaasgeschenken voor personeel, zakelijke relaties en giveaways voor klanten. Wij hebben een ruim assortiment van chocoladeletters, die je helemaal naar wens kunt personaliseren. Bij ons kun je rekenen op:

  • Een hoge kwaliteit van chocolade. Wij werken alleen met de beste chocolade van het merk Callebaut, dat bekend staat om zijn heerlijke smaak en duurzame productie. Onze chocoladeletters zijn gemaakt van 100% UTZ-gecertificeerde cacao, wat betekent dat de cacaoboeren een eerlijke prijs krijgen voor hun producten en dat er rekening wordt gehouden met het milieu en de sociale omstandigheden.
  • Een grote variatie aan smaken en vormen. Wij hebben chocoladeletters in alle letters van het alfabet, in verschillende formaten, zoals grote of kleine chocoladeletters, en gewichten. Je kunt kiezen uit melkchocolade, pure chocolade, witte chocolade of een mix van deze smaken. Je kunt ook kiezen voor chocoladeletters met noten, rozijnen, karamel, zeezout, pepernoten, marsepein of andere lekkere toevoegingen. Je kunt zelfs je eigen chocoladeletter ontwerpen, met je eigen tekst, logo of afbeelding erop.
  • Een eenvoudig en veilig bestelproces. Je kunt je chocoladeletters online bestellen via onze website, waar je een duidelijk overzicht hebt van alle mogelijkheden en prijzen. Je kunt je bestelling betalen met iDeal, creditcard, PayPal of op factuur. Je kunt je bestelling laten bezorgen op één adres, of op meerdere adressen tegelijk. Wij zorgen voor een snelle en betrouwbare levering, in 5 tot 10 werkdagen of op een door jou gekozen datum.
  • Een uitstekende service en klanttevredenheid. Wij staan altijd voor je klaar om je te helpen en te adviseren. Je kunt ons bereiken via telefoon, e-mail of chat. Wij zijn pas tevreden als jij dat bent.

Geef een chocoladeletter als relatiegeschenkChocoladeletter met eigen verpakking

Een chocoladeletter past perfect bij het sinterklaasfeest en is ook heel leuk én lekker om weg te geven als relatiegeschenk met sinterklaas. De lekkere letters kan je cadeau doen aan collega's, personeel, klanten of zakelijke relaties.

Bestel je sinterklaasletters op sinterklaasgeschenken.nl? Dan kun je er vrijwel altijd een eigen draai aan geven! Zo kun je zelf kiezen voor de letter(s) die in jouw sinterklaasgeschenk komt. Daarnaast kunnen we de verpakking of zelfs de letter zelf (!) aanpassen aan jouw bedrijf of onderneming. We bedrukken de verpakking voor je of plakken een mooie sticker op de verpakking, opgemaakt in jouw huisstijl met jouw logo en een persoonlijke boodschap. Vraag naar de mogelijkheden!

Extra tips

  • Personaliseer de chocoladeletters

Je kunt de chocoladeletters personaliseren met een logo, een naam of een persoonlijke boodschap. Dit maakt het geschenk nog specialer.

  • Verstuur de chocoladeletters per post

Als je de chocoladeletters per post wilt versturen, zorg er dan voor dat je ze op tijd bestelt. Chocoladeletters zijn niet bestand tegen extreme temperaturen, dus let op de weersomstandigheden.

  • Maak een foto

Maak een foto van je personeel met de chocoladeletters en deel deze op social media. Zo deel je de magie van Sinterklaas met je netwerk.