Hoe kun je dit jaar indruk maken met unieke Sinterklaasgeschenken?

Hoe kun je dit jaar indruk maken met unieke Sinterklaasgeschenken?

Sinterklaas, misschien klinkt het ver maar voor ons is dat niet het geval. Sinterklaas is de tijd van gezelligheid, snoepgoed en uiteraard de belangrijkste avond: Pakjesavond. Wij zijn vast niet de enige die aan het aftellen zijn voor de leukste feestdag van het jaar. Daarom kunnen we maar beter vroeg beginnen met hoe je gegarandeerd indruk kunt maken met een uniek sinterklaasgeschenk. Sinterklaascadeaus zijn het hoogtepunt van pakjesavond, en pakjesavond is niet compleet zonder unieke sinterklaas cadeautjes. In deze blog geven wij jou een aantal tips om op de beste manier indruk te kunnen maken met een sinterklaas cadeau.

De beste tips 

Tip 1: Surprise

Of je nou Sinterklaasgeschenken geeft aan je personeel/relaties of aan je familie, het wordt altijd gewaardeerd. Maar wil je een echte indruk achter laten? Dan is het een tip om een surprise te maken. Geef de surprise in de sinterklaasperiode en niet op een georganiseerde surprise avond, het kan natuurlijk wel alleen je laat een mindere indruk achter. De surprise kan klein of groot zijn maar hij moet wel goed gevuld zijn met snoepgoed. Doe er bijvoorbeeld een aantal chocolade letters in van allerlei soorten smaken. Vergeet uiteraard ook niet je kleinigheidje. Op deze manier laat je een indrukwekkende indruk achter, de ontvangers zullen dit nog wekenlang onthouden. Want jij gaf opeens een surprise op een dinsdag ochtend. 

Sinterklaasgeschenken 2020

Tip 2: Traditie

Je kan er voor zorgen om jaarlijks een cadeau te geven rond de Sinterklaas periode. Als je dit jaarlijks doet dan wordt het een traditie echter is het wel handig om er iets persoonlijks aan te hangen. Daardoor laat je ieder jaar weer een indruk achter, je laat niet alleen een indruk achter maar ook iets unieks. Elk jaar chocoladeletters bestellen is een mooi voorbeeld, met daarbij een persoonlijk geschreven kaartje waarop je iemand kunt complimenteren.. Dit geeft een krachtig symbool uit naar jouw personeel of relaties. Het kan uniek zijn maar het is toch ook simpel waarmee je ieder jaar indruk maakt. Zij kijken dan elke sinterklaasperiode uit naar dat unieke sinterklaasgeschenk.

Melk chocoladeletters S karamel Zeezout

Tip 3: Persoonlijk sinterklaaspakketje

Heb je nog nooit een geschenk gegeven aan je personeel/relaties voor Sinterklaas? Dan is deze tip wat voor jou. Stuur leuke sinterklaaspakketjes op naar de ontvangers. De sinterklaaspakketten kun je fysiek uitdelen maar wil je een echt een wow effect geven? Dan zijn de sinterklaaspakketten die door de brievenbus passen helemaal perfect. Hierdoor blink je echt wel uit, de ontvangers zullen dit als een verrassing ervaren. Als je het sinterklaaspakket persoonlijk samenstel, dan is het al gauw uniek. Je kunt het bijvoorbeeld vullen met strooigoed en een persoonlijke gedicht. Daardoor zal je gegarandeerd indruk maken.

Sinterklaasverzenddoosje

Wij begrijpen als geen ander dat jij het al druk genoeg hebt in de decemberperiode. Maar ondanks de drukke periode kan je zeker een goede indruk achter laten, wat ook nog eens uniek is voor jouw ontvangers. De laatste tip hiervoor is om op tijd te beginnen met het kopen of bestellen van een uniek sinterklaasgeschenk.