Hoe je met een persoonlijk kaartje het verschil maakt bij het geven van sinterklaasgeschenken

Hoe je met een persoonlijk kaartje het verschil maakt bij het geven van sinterklaasgeschenken

Sint-Nicholaas zat te denken hoe hij dit jaar een verschil kunt maken met het geven van sinterklaaspakketjes aan jouw personeel. Hoe ga je jouw ontvangers dit jaar verrassen? Welke boodschap wil je overbrengen? En hoe kun je nou een verschil maken? Simpelweg gezegd: hoe maak je van het geefmoment nou een echt verschil, hoe kan je uniek zijn met een sinterklaasgeschenk? Wij beantwoorden deze vraag voor jou in deze blog.

Keuzes

Er zijn een hoop sinterklaas cadeautjes die je kunt geven aan jouw personeel. Er zijn genoeg opties om met sinterklaas een cadeau te schenken. Maar wij snappen dan ook als geen ander dat alleen een banketletter geven misschien wat gewoontjes over kan komen. Gelukkig hoeft een banketletter niet meer gewoontjes over te komen, want er zijn verschillende soorten opties om een echt verschil te kunnen maken met een sinterklaasgeschenk. Hieronder worden er een aantal populaire ideeën op een rijtje gezet.

  • Brievenbusgeschenk
  • Het geschenk laten bedrukken met jouw huisstijl/logo
  • Op tijd bestellen en uitdelen
  • Persoonlijk kaartje

Persoonlijk kaartje

In deze blog gaan we inzoomen op het persoonlijke kaartje. Een sinterklaas kaartje bij jouw geschenk erbij te doen, zorgt voor gegarandeerd succes bij jouw ontvangers. Door een persoonlijk sinterklaaskaartje bij jouw geschenk te doen maak je simpelweg een mooi verschil. Er hangen ook nog eens een aantal positieve voordelen aan, ondanks dat je alleen verschil maakt.

Voordelen

De voordelen worden in de volgende kopjes uitgebreider uitgelegd:

  • Handig formaat
  • Voordelig
  • Persoonlijk

Handig formaat

Een persoonlijk kaartje zijn in verschillende soorten afmetingen verkrijgbaar. Het mooie aan die verschillende maten is dat er dus in elke soort sinterklaasgeschenk wel een kaartje bij past, ongeacht de grootte het past altijd.

Voordelig

Een persoonlijk sinterklaaskaartje hoeft niet prijzig te zijn, het is juist het tegendeel. Bij vele sinterklaaspakketten voor je personeel heb je de mogelijkheid om tegen een meerprijs een kaartje erbij toe te voegen. Een kaartje is bijna nooit meer dan een paar euro, je hebt zelfs kaartjes voor een paar cent. Dit is voordeliger dan een bedrukking.

Persoonlijk

Uiteraard verraad de naam het al ‘‘een persoonlijk kaartje’’. Op een sinterklaas kaartje kun je dus jouw boodschap of waardering kwijt. Wil echt uniek zijn? Dan kun je er een kleine gedichtje op zetten. Uiteindelijk maakt het niet veel uit met wat je er op wil zetten, als het maar persoonlijk is. Want een persoonlijk kaartje bij een vrolijke sint cadeau, brengt altijd wel een positief effect met zich mee. En jouw ontvangers zullen het geschenk dan meer waarderen.

Ben je er al over uit en wil je echt een verschil maken dit jaar met Sinterklaas? Ga dan voor een sinterklaasgeschenk met daarbij jouw persoonlijke kaart erbij. Wij hebben al jaren lang ervaring met de persoonlijke kaartjes bij de sinterklaasgeschenken. Volgens een aantal klanten brengt het ieder jaar weer een vrolijke en positieve sfeer met zich mee. Neem een kijkje naar al onze sinterklaasgeschenken, en ga voor een persoonlijk kaartje dit jaar.