Onze nieuwste sinterklaasgeschenken, waar ga jij voor dit jaar?

Onze nieuwste sinterklaasgeschenken, waar ga jij voor dit jaar?

De laatste lootjes van het jaar zijn ingegaan. De kruidnoten liggen volop in de winkels. Hoe leuk is het dan om je personeel of je relaties te verrassen met een leuk en vooral lekker sinterklaasgeschenk? In deze blog vind je onze 3 nieuwste sinterklaasgeschenken van 2022. Wil je je personeel verrassen? Lees dan snel verder.

Klompje met munten

“Sinterklaas kapoentje, gooi wat in m’n schoentje, gooi wat in m’n laarsje”. Een klompje met chocolademunten, een super leuk en klein relatiegeschenk voor het sinterklaasfeest om je personeel toch eventjes te verwennen. Chocolademunten horen bij het sinterklaasfeest. Normaal zie je in de winkel de overheerlijke chocolademuntjes in een netje zitten, maar voor een relatiegeschenk kan dat er ook wat gezelliger uitzien. Bij dit relatiegeschenk zitten de chocolademuntjes in een klompje. Een leuk geschenk die je werknemers bijvoorbeeld op hun bureau kunnen zetten en onder andere tijdens werk van kunnen genieten. Het ziet er ook nog eens gezellig uit.

Klompje met chocolademunten

Letterbak europallet

Liever een wat groter pakket om je werknemers of relaties nog meer te verwennen, dan is het letterbak europallet een ideaal geschenk. Het geschenk zit goed in elkaar en is goed gevuld. Bij de letterbak europallet krijg je een palletje met een doosje erop. Het doosje kan je personaliseren met bijvoorbeeld, een eigen logo of een eigen tekst op de sticker. Een eigen logo of tekstje erop maakt het nog wat persoonlijker en leuker om te krijgen. In het letterbak europallet zitten verschillende lekkernijen. Je kan in het europallet een chocoladeletter, kruidnotenletters, chocolademuntjes en schuimpjes vinden. Dat wordt genieten op pakketjesavond.

Letterbak europallet

Pietenhuis grachtenpand wijnkist

Weet je dat je personeel wel van een drankje houdt? En geef je dan liever een lekker borreltje voor de pakjesavond als geschenk? Dan is het pietenhuis grachtenpand wijnkist een leuk geschenk voor jouw personeel. In dit geschenk vaind je een lekker drankje met daarbij kruidnoten. Klinkt heerlijk, maar het ziet er ook nog is super leuk uit. Een grachtenpandje met lekkernijen erin. Het grachtenpandje kan je ook nog is super leuk neerzetten als decoratie. Je kan zelfs het grachtenpand personaliseren door het de kleuren van jouw bedrijf of organisatie met jouw logo erop te laten bedrukken. Leuke versiering maakt de pakketjesavond nog gezelliger. Dit huisje helpt daar nog een klein handje bij.

Kistje met sintlekkernijen

Er zijn nog meer nieuwe producten op onze site. Neem hier vooral een kijkje om de leukste sinterklaasgeschenken niet te missen.