Originele sinterklaas attenties voor personeel

Originele sinterklaas attenties voor personeel

Hoor wie klopt daar kind’ren … Het is de baas met een persoonlijke en heerlijke sinterklaas attentie voor zijn personeel. De baas heeft dit jaar eens goed uitgepakt en de geschenkpieten van sinterklaasgeschenken.nl eens goed aan het werk gezet. De geschenkpieten hoeven gelukkig niet op nul te beginnen, er bestaat al een enorm divers aanbod aan unieke attenties waar een creatieve draai aan gegeven kan worden. Zo wordt elke sinterklaas attentie voor personeel een unieke ervaring.

Breed assortiment sinterklaas attenties

jute zakje sinterklaas

Op Sinterklaasgeschenken.nl bieden we een zeer breed en divers assortiment aan sinterklaas attenties aan. Er is voor ieder wat wils. Van grote pakketten gevuld met veel lekkers tot kleine giveaways. Aan alles is gedacht, voor elk budget en voor elke wens bestaat wel een passend sinterklaasgeschenk.

Geef bijvoorbeeld jute zakjes sinterklaas weg gevuld met lekkers in combinatie met een gepersonaliseerde tag. Of kies voor een bedrukt blik met custom label en vulling naar keuze.Blikje met strooigoed

Heb je een suggestie of idee voor een unieke sinterklaas attentie? Schroom niet, en stuur ons gewoon een mailtje of waag je aan een belletje met een van onze creatieve pieten. We zijn zeker niet bang om buiten de lijntjes te kleuren. We stellen met veel aandacht een compleet origineel sinterklaaspakket voor je samen

Sinterklaas presentjes met persoonlijke boodschap3-chocoladeletters-in-sleeve

Hoe maak je jouw sinterklaas attentie extra bijzonder voor je personeel om te ontvangen? Door er een persoonlijke boodschap aan te verbinden. Dit kan bij al onze sinterklaas presentjes op een unieke manier. Eigen labels, wikkels, bedrukking, kaart, sticker, topkaart, etc. maken we allemaal voor je inclusief een uniek eigen design.

Het ontwerp voor de personalisatie kan je altijd zelf bij ons aanleveren. Maar het is ook mogelijk om onze ontwerppieten in te zetten. Geef je wensen door en ze maken een prachtig ontwerp voor je geheel naar wens!

Inspiratie opdoen?

Op zoek naar een mooi geschenk voor personeel maar ben je er nog niet helemaal uit? Bekijk dan eens onze inspiratie pagina. Hier staan een aantal leuke voorbeelden waar jij inspiratie uit kunt putten. Verder nog vragen over de mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op!