Originele sinterklaascadeaus die je nergens anders zult vinden

Originele sinterklaascadeaus die je nergens anders zult vinden

Sinterklaas heeft in deze drukke tijd wel een beetje hulp nodig bij het vinden van originele sinterklaascadeaus. Onze pieten helpen je dolgraag met het uitzoeken van de meest unieke cadeautjes voor sinterklaas. De leuke sinterklaas cadeautjes zijn perfect voor je personeel, klanten of je zakelijke relaties. Alle originele sinterklaascadeaus ideeën vindt je allemaal in deze blog. Onze geschenkjes pieten verklappen wel, dat je deze sinterklaascadeaus nergens anders zult vinden.

origineel sinterklaasgeschenkenWaarom een origineel sinterklaas cadeau?

Een origineel sinterklaas cadeau is uiteraard veel leuker om te geven dan een standaard cadeau. Voor iedere leeftijd is wel iets leuks en origineel. De ontvangers zullen verbaasd zijn met een uniek sinterklaas cadeautje, zij zullen dit dan voor lange tijd onthouden. Heb je geen idee waar je moet beginnen? Geen zorgen want gelukkig hebben wij daar de juiste antwoorden voor.

Redenen om een origineel sinterklaas cadeau te geven:

  • Relatie- en klantenbinding
  • Leuker om te geven / krijgen
  • Memorabel
  • Spring eruit tussen andere sinterklaascadeaus

SinterklaaspakketLetterbak europallet

Een groot sinterklaas cadeau is altijd een goed idee. Want wie wilt er stiekem nou geen groot cadeau voor sinterklaas. Een sinterklaaspakket is het perfecte cadeau voor als je op zoek bent naar een origineel sinterklaas cadeau. Wij hebben meer dan 10 verschillende soorten sinterklaaspakketten in ons assortiment. De sinterklaaspakketten zijn ook ideaal voor als je een lager budget hebt.

Unieke personalisatiemogelijkheden

Alle pakketten zijn rijkelijk gevuld met strooigoed en chocoladeletters. Maar wat onze pakketten zo speciaal maakt is dat je ze kan personaliseren. De mogelijkheden verschillen per pakket. Zo kan je een eigen sticker toevoegen of je kan een persoonlijk kaartje toevoegen. Daardoor maak je het sinterklaasgeschenk persoonlijk voor je ontvangers en dat maakt het weer uniek.

Wil je het ook nog eens uniek maken? Kies dan voor een sinterklaaspakket wat door de brievenbus past. Deze pakketten passen perfect door de brievenbus. En toch is het pakket ook rijkelijk gevuld aan allerlei verschillende soorten sinterklaas lekkernijen.

Strooigoedstrooigoed in puntzak

Wat is het leukste sinterklaas cadeau? En waarom is het strooigoed in een grootverpakking? Dit is geen klein sinterklaas cadeau want we hebben strooigoed in een aantal kilogrammen, we hebben zakken van 4 tot 7 kilogram. Deze sinterklaas cadeaus moet je wel op tijd geven want anders raken ze niet op tijd op voor pakjesavond. Dit is zeker een uniek en origineel cadeau voor sinterklaas.

Vindt je strooigoed in een aantal killogrammen iets te groot? Geen zorgen want we hebben ook strooigoed in kleinere maten. Het strooigoed kan je bestellen in een jute zak, blik of in een andere sint verpakking. Vervolgens kan je dit ook personaliseren door middel van verschillende soorten mogelijkheden.

SinterklaasmailingsSinterklaastaartje in verzenddoosje

Niet alleen de sinterklaaspakketten kun je bezorgen bij je ontvangers thuis. Maar er zijn ook speciale sinterklaas cadeautjes die door de brievenbus passen, deze sint cadeautjes landen perfect op de deurmat van je ontvangers.

De sinterklaas brievenbuspakketten zijn gevuld met verschillende soorten sint lekkernijen. Als toevoeging kun je ook de speciale pakketten zelf laten personaliseren. Dit kan je doen door middel van een persoonlijke kaart. Het kaartje kun je zelf ontwerpen, maar wij kunnen het kaartje ook ontwerpen.

Een personalisatie bij je sinterklaasgeschenk zorgt altijd voor een originele uitvoering. Laat ons assortiment nou precies zo zijn gemaakt dat alle sinterklaasgeschenken gepersonaliseerd kunnen worden. Bekijk ons assortiment en doe je inspiratie op en wees origineel dit jaar!