Sinterklaas cadeaus via de post versturen

Sinterklaas cadeaus via de post versturen

Dit jaar zijn in de sinterklaastijd veel evenementen en beurzen helaas nog altijd mogelijk. Toch is sinterklaas een ideale periode om klanten en zakelijke relaties te bereiken en deze te verrassen met een mooi geschenk. Hoe je dit doet terwijl je niet altijd direct in contact staat? Geef een mooi en persoonlijk sinterklaascadeau weg en stuur dit op via de post!

Persoonlijke sinterklaasgeschenken in verzendverpakkingAmerigo's gelukshoefijzer rode doos

We zien al het gehele jaar een verschuiving naar geschenken die verzonden worden via de post. Dit omdat grote evenementen, beurzen, etc. niet door gaan. Dat zal aan het eind van dit jaar, in december, nog niet anders zijn. Daarom doet jouw bedrijf, organisatie of onderneming er ook zeker goed aan om zakelijke relaties en klanten dit jaar op de deurmat te verrassen met een persoonlijk en lekker sinterklaasgeschenk.

We hebben een assortiment opgebouwd met leuke sinterklaas cadeaus die je via de post kunt versturen. Onze verzenddoosjes hebben een aantrekkelijke en aan te passen print in sinterklaasstijl. We hebben de doosjes gevuld met diverse traditionele sinterklaas lekkernijen maar we staan ook open voor suggesties. Wil je een specifiek product in het verzenddoosje hebben dan kan dit natuurlijk ook!

Een persoonlijke verrassing op de deurmat

Een geschenk weggeven is nooit een slecht idee. Het draagt bij aan je imago en versterkt de band die er is ontstaan bij de klant of zakelijke relatie. Hoe maak je dit positieve effect nou zo groot mogelijk en levert een geschenk jouw bedrijf zoveel mogelijk op?

Dat doe je door het geschenk te personaliseren en hiermee echt uniek te maken. Een unieke verrassingservaring blijft immers altijd beter hangen en wanneer jouw logo samen met een persoonlijke boodschap in het geschenk terug te vinden is, blijft je naam lang hangen en versterkt dit de positieve associatie die er is met jouw onderneming.

Onze te versturen sinterklaas cadeaus

Nieuwsgierig naar ons assortiment en de keuzes? Dat is niet gek! Onze sinterklaas verzendverpakkingen zijn gevuld met diverse sinterklaasproducten zoals chocoladeletters, pepernoten, kruidnoten, strooigoed, chocolade hoefijzers en meer ...

We laten je een paar van onze sinterklaas cadeaus zien die jij via de post kunt versturen naar klanten en relaties!

Sinterklaas per postSinterklaas maildoosje

Een leuk jute zakje gevuld met sinterklaas lekkernijen, een netje chocolade munten en een zakje heerlijke bolletje kruidnoten. Het jute zakje wordt dichtgemaakt met een klein kaartje. Hier kan je jouw logo teruglaten komen, eigen ontwerp en een leuke persoonlijke boodschap. Zo verras je relaties en klanten op de deurmat!


Amerigos gelukshoefijzerAmerigo's gelukshoefijzer in verzenddoos

Wens de ontvanger van dit leuke verzenddoosje in sinterklaasstijl, blauw of rood, op een originele manier geluk toe. Het doosje is namelijk gevuld met een echte chocolade gelukshoefijzer van het paard van de Sint, Amerigo. Je kan een persoonlijke kaart toevoegen en deze helemaal zelf opmaken in eigen stijl!


Stroopwafelthee in geschenkdoosjeStroopwafelthee in verzenddoosje

De favoriete thee van de Sint is speciaal samengesteld door onze thee sommelier. Verzend deze heerlijke thee naar klanten en zakelijke relaties en deel de smaak van geluk!

In het verzenddoosje zit een heerlijke stroopwafel en een buisje verrukkelijke losse thee. Hiermee zet je gemakkelijk tot wel 10 koppen thee. Maak het doosje af door een persoonlijke boodschap op een kaart met eigen ontwerp toe te voegen.


Sinterklaastaartje in verzenddoosjeSint taartje in verzenddoos

Kies een of meerdere van de favoriete taartjes van de Sint. Roomboterkoek, notentaart, schwarzwalder cake, appelkruimel of natuurlijk de speculaasstaart. Stuur deze heerlijke taartjes op naar zakelijke relaties, collega's thuis of klanten. Voeg een kaart met persoonlijke boodschap toe en verras de ontvanger met een heerlijk en persoonlijk sinterklaas cadeau op de deurmat.