Sinterklaasgeschenken voor het hele bedrijf: van chocoladeletters tot luxe cadeaupakketten

Sinterklaasgeschenken voor het hele bedrijf: van chocoladeletters tot luxe cadeaupakketten

Sinterklaas is een feestelijke tijd van het jaar, waarin we onze waardering tonen voor onze relaties, personeel, klanten en andere betrokkenen. Maar hoe kies je het juiste sinterklaasgeschenk voor iedereen? En hoe zorg je ervoor dat je geschenk opvalt tussen alle andere? In deze blog geven we je een aantal tips en ideeën voor originele en persoonlijke sinterklaaspakketten en -geschenken voor het hele bedrijf.

Personalisatie: maak het persoonlijkSinterklaastaartje in verzenddoosje

Wat maakt een sinterklaasgeschenk nog leuker? Als het persoonlijk is! Bij Sinterklaasgeschenken.nl kun je bijna elk geschenk personaliseren met een bedrukking, logo, boodschap en huisstijl. Zo laat je zien dat je aandacht hebt besteed aan het kiezen van het geschenk en dat je de ontvanger waardeert.

Personalisatie is niet alleen leuk, maar ook effectief. Uit onderzoek blijkt dat gepersonaliseerde geschenken meer gewaardeerd worden en langer bewaard worden dan standaard geschenken. Bovendien vergroot personalisatie de naamsbekendheid en klantloyaliteit van je bedrijf.

Denk aan de interesses van je medewerkers

Niet iedereen houdt van hetzelfde. Denk aan de interesses van je medewerkers bij het kiezen van Sinterklaasgeschenken. Zo zijn er bijvoorbeeld medewerkers die gek zijn op chocolade, terwijl anderen liever een cadeaubon voor een winkel krijgen.

Houd rekening met de budget

Vaak heb je voordat je een sinterklaasgeschenk uitzoekt een goed idee van het beschikbare budget en het aantal ontvangers van het sinterklaas cadeau. Zo kun je dus ook snel uitrekenen wat het budget is per sinterklaascadeau.

We raden dan ook altijd aan om vanuit je budget te werken. Zo kun je heel snel een selectie van leuke sinterklaasgeschenken maken. Op zoek naar een origineel en leuk sinterklaascadeau en werk je vanuit een budget? Onze geschenkpieten helpen je graag met het kiezen van de mooiste sinterklaascadeaus voor het gehele bedrijf.

Plan het op tijd

Het is belangrijk om Sinterklaasgeschenken op tijd te bestellen. Zo voorkom je dat je te laat bent en dat je medewerkers hun cadeau niet kunnen uitpakken op Sinterklaasavond.

Geef de cadeaus persoonlijk

Als je de cadeaus persoonlijk kunt geven, maak je het extra speciaal. Je kunt de cadeaus bijvoorbeeld persoonlijk overhandigen op kantoor of tijdens een feestje.

Met een beetje aandacht en zorg kun je Sinterklaasgeschenken geven die iedereen zal waarderen.

Sinterklaascadeau ideeën voor het hele bedrijf

Op Sinterklaasgeschenken vind je het grootste, leukste en meest originele assortiment sinterklaasgeschenken van Nederland en België. Hier staat zeker wat tussen dat ideaal is om weg te geven aan jouw personeel, collega's of zakelijke relaties. Ons assortiment is enorm divers, van chocoladeletters tot luxe cadeaupakketten. We laten je hieronder een paar mooie voorbeelden zien uit ons assortiment.

Mandaat chocoladeletter

Chocoladeletter A t/m Z met eigen verpakking

Als je aan Sinterklaas denkt, denk je natuurlijk direct ook aan die heerlijke chocoladeletters. Deze chocoladeletters zijn onlosmakelijk verbonden met het sinterklaasfeest. Geef deze chocoladeletter met volledig te personaliseren verpakking aan je personeel of klanten als bedankje. Het doosje waarin de chocoladeletter, melk, wit of puur, wordt verpakt is volledig te personaliseren.

Op zoek naar unieke en speciale chocoladeletters om weg te geven als sinterklaascadeau voor klanten of personeel? Je kunt ook direct luxe chocoladeletters online bestellen!

Mini Europallet Sint lekkernijenMini europallet

Op zoek naar een complete sinterklaaspakketten om weg te geven aan je personeel of relaties. Dan is deze leuke mini europallet gevuld met de lekkerste sint lekkernijen misschien wel geschikt. Dit leuke sinterklaaspakket brengt de sinterklaassfeer met zich mee en is volledig te personaliseren aan de buitenzijde.