Strooigoed bestellen, welke keuzes zijn er?

Strooigoed bestellen, welke keuzes zijn er?

Veel mensen bestellen strooigoed op het moment dat Sinterklaas weer in het land is. Alhoewel, ook in de maanden voorafgaand aan zijn bezoek worden er al ontelbaar veel kruidnoten, pepernoten en ander strooigoed besteld. In de zomer ontvangen wij de eerste bestellingen al. Wanneer je op zoek bent naar strooigoed heb je meerdere opties om uit te kiezen. We zetten ze voor je op een rijtje.

Strooigoed verpakt in zakjes

strooigoed-200-gram De naam geeft het al aan, strooigoed wordt veelal gebruik om mee te strooien. Van oudsher komen Pieten binnengestormd en gooien kruidnoten aangevuld met andere soorten lekkers in het rond. Prima, toch gaat er een hoop verloren. Je kunt er voor kiezen om je strooigoed uit te delen in zakjes. Zo geef je ieder een kind een gelijke portie. Daarnaast biedt het de mogelijkheid om je bedrijf of organisatie meer naar voren te brengen door middel van een topkaartje. Kijk eens naar onze transparante zakjes met strooigoed. We hebben ze in diverse maten.

Bolletje Uitdeeldozen

bolletje-kruidnoten-uitdeeldoos   Erg populair bij gelegenheden waar veel kinderen een zakje strooigoed krijgen. De bolletje uitdeeldoos. ¬†Minder mogelijkheden om iets van je eigen bedrijf of organisatie mee te geven, maar wel erg effectief als snel veel kinderhandjes moeten worden gevuld.

Strooigoed in bulkverpakking

strooigoed-A-kwaliteit Dan is daar natuurlijk nog de klassieke zak van sinterklaas! De zak met strooigoed  (en kadootjes) waar alle kinderen maanden mee bezig zijn. Wil jij jute zakken vullen met strooigoed? Dan kun je het best gaan voor grootverpakkingen welke je in de jute zakken leeg maakt. Vaak voordeliger. Wij hebben diverse soorten strooigoed die we in bulkverpakking verkopen.

Jute zakken, maar dan om uit te delen

jute-zak-medio-javea JE kunt er niet mee strooien. Ten minste, wij hebben het nog niet gezien. Maar ze bevatten wel strooigoed en andere lekkernijen. Ze zijn ook erg leuk om uit te delen. Bekijk onze Sinterklaas jute zakjes. In allerlei formaten met uiteenlopende vullingen. een erg leuk Sinterklaasgeschenkje!