Tips voor het personaliseren van sinterklaasgeschenken voor je personeel

Tips voor het personaliseren van sinterklaasgeschenken voor je personeel

Een sinterklaas geschenk geven aan je personeel is altijd een goed idee. Maar hoe leuk is het is om eigen gepersonaliseerde sinterklaas zakjes te geven aan je personeel? Dan is nu de vraag: hoe werkt het personaliseren van sinterklaas geschenken en welke tips heb je nodig om het perfect te maken? Gelukkig weten onze pieten precies met welke tips je een sinterklaas geschenk kan personaliseren voor je personeel. De geschenkjes piet neemt je mee in deze blog en deelt de beste tips!

Wat betekent personaliseren?

De term personaliseren betekent: een eigen persoonlijk karakter (aan iets toevoegen), je maakt het op maat op basis van de eigenschappen of voorkeuren. Tot slot staat het voor originaliteit en persoonlijkheid. Door een sinterklaasgeschenk te personaliseren laat je altijd een unieke en persoonlijke indruk achter bij je personeel. Vervolgens versterk je ook onbewust jouw merknaam, want je laat iets persoonlijks achter op een geschenk en je personeel laat het dan weer zien aan hun omgeving.

Tips

Het mooie aan sinterklaas attenties is dat er een hoop mogelijkheden zijn als het om personaliseren gaat. Hieronder delen we een paar eenvoudige tips die voor elke organisatie mogelijk is.

Tip 1: bedrukkinggrote_chocoladeletters

Wil je bijvoorbeeld chocolade personaliseren? Dan kan je de verpakking laten bedrukken in jouw huisstijl. Of je laat de chocoladeletter zelf bedrukken. Het maakt niet uit of het kleine chocolade letters zijn of grootte. Want een bedrukking is altijd een goed idee als je extra wil opvallen.

Tip 2: persoonlijk kaartjeSinterklaastaartje in verzenddoosje

Een cadeau voor sinterklaas kan na al het zoeken misschien nog steeds niet perfect zijn. Terwijl dat juist wel kan! Voeg een persoonlijke kaart toe aan jouw sinterklaascadeau. Op een persoonlijke kaart kun je jouw personeel bedanken voor al het harde werk. Het personeel zal deze kleine attentie zeer waarderen, omdat het persoonlijk is. Wil je het helemaal perfect doen? Schrijf de persoonlijke kaart met de hand, dit zorgt altijd voor een wow effect. Een kaartje hoeft ook niet veel te kosten, het is ook ideaal als je een minder groot budget hebt terwijl je toch wil personaliseren.

Tips 3: stickerStrooigoed in papieren zakje

Vindt je een volledige bedrukking iets te veel, dan is een sticker een mooi alternatief. De sticker kun je overal plaatsen op de sinterklaasgeschenken. Op de sticker kun je heel gemakkelijk jouw logo kwijt, eventueel zelfs een kleine boodschap. Een sticker valt altijd meteen op bij een sinterklaasgeschenk.

Tip 4: topkaartjeTony's chocolonely sintreep

Een kaartje wat helemaal in de sinterklaas thema is ontworpen, het enige wat nog mist is jouw logo. Dit leuke topkaartje wordt vaak bovenaan het sintcadeau bevestigd. Hierdoor valt het extra op omdat het sinterklaascadeau speciaal is gemaakt voor jouw personeel.

Tip 5: zorg voor een beleving

Stel je hebt je sinterklaascadeau gepersonaliseerd dan is het aan te raden om het geefmoment ook uniek te maken. Maak van het geefmoment een uniek en persoonlijk moment. Organiseer bijvoorbeeld een sinterklaas middag en deel dan je sinterklaasgeschenken uit met daarbij een persoonlijke boodschap. Dit zorgt ervoor dat ze dit op de lange termijn zullen onthouden.

Onze pieten hopen je met de deze tips goed op weg te hebben geholpen. Gebruik onze tips om het perfecte gepersonaliseerde sinterklaasgeschenk te vinden. Wij hebben een groot aanbod aan sinterklaasgeschenken, ieder van hen kan gepersonaliseerd worden. Bekijk ze nu en doe je inspiratie op.