Uitdeelzakjes pepernoten en kruidnoten, dit zijn de mogelijkheden

Uitdeelzakjes pepernoten en kruidnoten, dit zijn de mogelijkheden

De sinterklaastijd, een heerlijke tijd, perfect om wat extra’s te doen op de zaak of op school. En wat is er nou leuker om te geven dan een prachtig gepersonaliseerd uitdeelzakje! Hiermee kun je veel mensen blij maken en met een uitdeelzakje kun je alle kanten op. Hier willen we je graag wat meer over vertellen!

Waarom een uitdeelzakje?

De keuze is reuze, waarom zou je dan toch kiezen voor een uitdeelzakje gevuld met strooigoed? Tijdens de Sinterklaastijd kunnen ze natuurlijk niet ontbreken, de pepernoten. Met dit uitdeelzakje hou je de pepernotentraditie in stand. Het zakje is perfect om weg te geven, zeker als er veel ontvangers zijn, bijvoorbeeld op de zaak of op school. Alle leerlingen zullen smullen van dit zakje gevuld met heerlijk strooigoed en kunnen dit extra waarderen wanneer er een mooi topkaartje aan vast zit. Tegelijkertijd is het een leuke reclame-uiting!

Mogelijkheden uitdeelzakjes

Een uitdeelzakje is zeker niet saai, er is enorm veel keuze. Allereerst kun je een keuze maken over het soort zakje dat je wilt weggeven. Ga je voor de Bolletje uitdeeldoos met 60 zakjes, gevuld met kruidnoten? Of laat je ons een zakje vullen met heerlijk strooigoed. Vervolgens zijn er verschillende groottes van de zakjes, van 50 gram tot 200 gram. Aan de uitdeelzakjes, behalve de Bolletje uitdeelzakjes, zit een topkaartje vast. Deze is volledig te personaliseren.

Eigen design

De uitdeelzakjes zijn voorzien van een topkaartje. Deze is volledig te personaliseren. Je kunt kiezen uit een van de mooie ontwerpen en daar een eigen logo aan toevoegen. Of maak het zakje nog specialer door het zakje een geheel eigen design te geven, met eigen logo en tekst. Deze is zelf te maken of kun je laten ontwerpen. Hierdoor geeft het zakje, naast dat de inhoud om van te smullen is, iets moois mee aan de ontvanger.