Verras je bedrijf of relaties met sinterklaaslekkernijen van chocolade

Verras je bedrijf of relaties met sinterklaaslekkernijen van chocolade

De sinterklaasperiode komt er weer aan en dat betekent dat er een tijd vol met lekkernijen aankomt. Verras daarom jouw medewerkers, klanten of relaties met een heerlijk geschenk. Laat je waardering blijken door middel van het geven van sinterklaasgeschenken. Daarnaast draagt het ook nog eens aan bij de naamsbekendheid van je bedrijf. De geschenken zijn namelijk te personaliseren met bijvoorbeeld een logo.

Diverse soorten sinterklaasgeschenken

sinterklaashuis-pakket

Wij hebben verschillende soorten sinterklaasgeschenken in ons assortiment zitten, waaronder ook sinterklaaspakketten. Deze pakketten zijn gevuld met meerdere soorten lekkernijen, van chocoladeletters tot kruidnoten. In elk pakketje zit een andere samenstelling van lekkernijen. Eén van deze pakketten is het sinterklaashuis, dit is een houten huisje gevuld met diverse sinterklaas lekkernijen, zoals een zakje kruidnoten, een chocoladeletter, sinterklaasschuimpjes en chocolademunten.

Chocoladegeschenken voor sinterklaas

Chocoladetablet

Wij verkopen veel sinterklaasgeschenken met chocolade, waaronder chocoladeletters of een chocoladetablet. Wij hebben chocoladeletters in heel veel verschillende vormen, maten en smaken. We hebben alle letters, maar ook cijfers in ons assortiment zitten. Hiermee kunnen heel veel bedrijfsnamen of afkortingen mee worden gemaakt. Naast onze grote chocoladeletters hebben wij ook nog eens mini chocoladeletters verpakt in een blik. Deze blikken kan je zelf personaliseren middels een wikkel te ontwerpen naar de stijl van jouw bedrijf, dit door het logo van jouw bedrijf op het deksel te zetten.

De chocoladeletters brengen diverse personalisatiemogelijkheden met zich mee. Bij de een kan je de chocolade personaliseren door een print of logo op de letter te zetten, waar je bij de ander het doosje waarin de chocoladeletter zit kan personaliseren. Zodoende zit er voor iedereen wat bij. Wil je een persoonlijke boodschap op het geschenk zetten? Kies dan voor je eigen ontwerp.  Je kunt dus zelf een ontwerp maken, maar je kan het ontwerp ook door Fortune Factory laten maken. De grafische afdeling gaat dan afhankelijk van je wensen en ideeën aan de slag met het maken van een ontwerp.

Geen chocolade? Kies dan lekkernijen vol met strooigoed

Wij hebben ook heel veel soorten producten met strooigoed erin. Bijvoorbeeld een blikje met kruidnoten of pepernoten welke je helemaal kan personaliseren. Daarnaast hebben we ook jute zakjes met kruidnoten waar je een persoonlijk kaartje aan kan laten hangen. Je kunt ook kiezen voor een papieren zakje met strooigoed. Deze papieren zakjes zijn er in verschillende groottes.