Over verschillende soorten banketletters

Over verschillende soorten banketletters

Bij sinterklaasgeschenken.nl kun je terecht voor Sinterklaasgeschenken. Altijd gepersonaliseerd met een eigen ontwerp bedrukking, geheel op maat. Maar natuurlijk is de banketletters een belangrijk onderdeel van ons aanbod. Wij hebben dan ook vele verschillende soorten banketletters. We leveren ze in alle soorten en maten. Natuurlijk altijd vers op aanvraag gebakken, met de kwlaiteiten van een echte ambachtelijke banketletter. Goed banket, heerlijk spijs, een letter waarmee je niet alleen thuis kunt komen, maar ook thuis wilt komen. Banketletter A

Alle letters van t/m Z

banketletter-G Het klinkt logisch, maar dat is het zeker niet altijd. Bij ons dus wel! Alle letters uit het alfabet kunnen wij voor je bakken. Geef aan ons door welke letters jij wenst weg te geven en wij regelen het voor je! geen probleem. Dus iedere medewerker zijn eigen voorletter in een mooie doos met een eigen bedrukking? Wij vinden het een goede idee en helpen je dan ook graag verder! Kies zelf de door jou gewenste banketletter.

Eigen vorm banketletter

Het hangt natuurlijk af van de complexiteit, want we worden enigzins 'beperkt' tot de mogelijkheden van het heerlijke product. Maar in principe kunnen wij ook een eigen vorm voor je maken. Dus jouw bedrijfslogo als banketletter, of wie weet een ander karakter of een speciale vorm. Het behoort tot de mogelijkheden. Bekijk de banketletter in eigen vorm »  

3 banketletters in 1 doos

banketletter-3-aan-elkaar Eigen letters kiezen, een eigen vorm, hebben we nog meer mogelijkheden? Jazeker.  Het is ook mogelijk om drie letters te combineren in één doos en als één geschenk weg te geven. Natuurlijk erg leuk voor bedrijven waarvan de naam bestaat uit drie karakters zoals bijvoorbeeld BAM, KPN of DHL. Maar wij zagen ook al bedrijven die hun naam met een afkorting toch in letters hebben weergegeven. Je besteld de 3-in-1 letters als 3 banketletters los in een doos of  als 3 banketletters vast aan elkaar.