Waarom chocoladeletters nog steeds het populairste sinterklaasgeschenk zijn

Waarom chocoladeletters nog steeds het populairste sinterklaasgeschenk zijn

Sinterklaas is een feest dat al eeuwenlang wordt gevierd in Nederland en België. Het is een tijd van gezelligheid, surprises, gedichten en natuurlijk cadeautjes. Maar wat is nu het meest geliefde sinterklaasgeschenk? Uit onderzoek blijkt dat chocoladeletters nog steeds de favoriet zijn van veel mensen. Waarom is dat zo? In deze blog geven we je vijf redenen waarom chocoladeletters nog steeds het populairste sinterklaasgeschenk zijn.

1. Chocoladeletters zijn lekkerwelke chocoladeletter heeft het meeste chocolade?

Over open deuren gesproken ... Toch is dit een van de belangrijkste redenen waarom chocoladeletters zo populair zijn, ze zijn namelijk enorm lekker. Chocolade is een van de meest geliefde lekkernijen ter wereld. Het is niet alleen zoet en romig, maar ook goed voor je humeur. Chocolade bevat namelijk stofjes die je een geluksgevoel geven, zoals endorfine en serotonine. Bovendien is pure chocolade ook nog eens gezond, want het bevat antioxidanten die je bloeddruk verlagen en je hart beschermen. Een chocoladeletter is dus niet alleen een leuk geschenk, maar ook een verantwoord tussendoortje.

2. Chocoladeletters zijn persoonlijk

Een chocoladeletter is een geschenk dat speciaal voor jou is gemaakt. Je krijgt meestal de eerste letter van je voornaam, of soms een andere letter die voor jou een speciale betekenis heeft. Zo laat je zien dat je iemand kent en waardeert. Bovendien kun je chocoladeletters ook personaliseren met een eigen tekst, logo of afbeelding. Bij Sinterklaasgeschenken.nl kun je kiezen uit verschillende soorten chocoladeletters, zoals puur, melk, wit, hazelnoot of marsepein. Je kunt ook een luxe chocoladeletter bestellen, met bijvoorbeeld praliné, karamel-zeezout of crispy vulling.

3. Chocoladeletters zijn traditioneel

Chocoladeletters hebben een lange geschiedenis die teruggaat tot de middeleeuwen. Toen werden er al letters gemaakt van brooddeeg of andere eetbare materialen om kinderen te leren schrijven. Later werden deze letters vervangen door koek- of banketletters, die rond Sinterklaas werden gegeven. Pas in de 19e eeuw kwamen de chocoladeletters op de markt, dankzij de ontwikkeling van de cacaoproductie en de industrialisatie. Sindsdien zijn chocoladeletters onlosmakelijk verbonden met het sinterklaasfeest.

4. Chocoladeletters zijn diversChocoladeletters zakelijk geschenk

Chocoladeletters zijn er in allerlei soorten en maten. Je kunt kiezen uit verschillende smaken, vormen, kleuren en versieringen. Zo kun je voor iedereen een passende chocoladeletter vinden. Houd je van klassiek? Ga dan voor een standaard letter in puur, melk of wit. Wil je iets bijzonders? Kies dan voor een letter met noten, fruit, andere toppings of kies voor suikervrije chocoladeletters. Of wat dacht je van een letter in de vorm van een hart, een ster of een dier? Bij Sinterklaasgeschenken.nl kun je ook je eigen ontwerp maken en laten bedrukken op een chocoladeletter.

5. Chocoladeletters zijn betaalbaar

Een chocoladeletter is een geschenk dat voor iedereen toegankelijk is. Je hoeft geen fortuin uit te geven om iemand blij te maken met een chocoladeletter. Voor een paar euro heb je al een heerlijke letter van goede kwaliteit. Bovendien kun je bij Sinterklaasgeschenken.nl profiteren van aantrekkelijke kortingen als je meerdere letters bestelt. Zo kun je al je relaties, klanten, collega’s of vrienden verrassen met een origineel sinterklaasgeschenk.

Chocoladeletters bestellen?

Chocoladeletter met logo

Ben je op zoek naar heerlijke chocoladeletters om op te eten of te bestellen en weg te geven als cadeau? Op Sinterklaasgeschenken.nl vind je het allergrootste assortiment aan chocoladeletters die je direct kunt bestellen. Je bestelt ze in alle vormen, soorten, smaken en maten. Van kleine chocoladeletters in de smaken melk, puur en wit tot grote chocoladeletters bedrukt met eigen logo tot vegan chocoladeletters of suikervrije chocoladeletters. In ons assortiment vind je gegarandeerd de perfecte chocoladeletter.

Chocoladeletters met logo

Wil je zakelijke chocoladeletters bestellen met logo? Zo zijn ze perfect als sinterklaascadeau voor klanten, personeel en zakelijke relaties. Je kunt verschillende maten en smaken bestellen. Jouw logo wordt in kleur en haarscherp op de letter gedrukt met eetbare inkt. Een zakelijk cadeau bestellen dat écht past bij het sinterklaasfeest.

Op zoek naar iets anders?Verfblik pakket sinterklaas

Op zoek naar een Sinterklaasgeschenkje waarmee je echt indruk maakt op jouw personeel, klanten of zakelijke relaties, maar wil je afwijken van de traditie en het dit jaar net ietsjes anders aanpakken. Bekijk dan eens onze sinterklaaspakketjes voor personeel. Hier vind je unieke cadeaus voor personeel en andere relaties die je nergens anders zult vinden. Deze zijn bovendien te personaliseren met je eigen huisstijl en een persoonlijke boodschap.